"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| WantED oFF tıme | Re: Samsunda modifiyem
hadi bakalım toplanıyorr elamanlarr yavaşş yavaşş esinnn bakalımm )
__________________ İMMORTAL |
| | |
| | #12 | |
| Yönetim | Re: Samsunda modifiyem Alıntı:
| |
| | |
| | #13 |
seninn işş zorr abi bırakk burdan görüürr milllett toplanırızz öyyleee .
| | |
| | #14 | |
| Yönetim | Re: Samsunda modifiyem Alıntı:
| |
| | |
| | #16 |
yalnızz saatlerr uyuşmuyorrr genelde gündüzz giriyorrlarrr
| | |
| | #17 |
| since 2001 | Re: Samsunda modifiyem
ooo sonunda yaw 2002 yılından beri bu günü bekliorum sonunda samsunda modifiyem doğuyor ben normalde ankaralıyım ama okul yüzünden samsundayım önümüzdeki hafta sonu samsundayım görüşelim tanışalım arkadaşlar. Ben we bi kaç arkadaşımda model arabalar war eğer sizde de warsa hafta sonlarında samair havaalanına gidioruz bi gün hep birlikte de gidebiliriz. we ben den duymush olmayın ama yakında samsuna bomba organizasyonlar gelio |
| | |
| | #18 |
gelsinn biz açığız yenilikleree her zaman bekkliyoruzz
| | |
| | #19 |
| Yönetim | Re: Samsunda modifiyem
oh be yavaş yavaş toparlanıcaz heralde |
| | |
| | #20 |
| Yönetim | Re: Samsunda modifiyem
evet sonunda bitti.üye lkistesinden samsun ve çevreillerde olan herkese mesaj attım.biraz bekleyelim bakalım neler olacak. eren senin sağ yada sol kolunda,japon harflerinden oluşan bi dövme varmı? rc ci arkadaşım,sizin arabalar elektriklimi yoksa sıvı yakıtlımı?bende bi elektrikli vardı ama pert oldu.yakında sağlam bitane almayı düşünüyorum.o zaman size katılmaktan zevk duyarım.ne organizasyonları olacak samsunda?çıtlatsana biraz.belki bizde katılabiliriz bi grup olarak. bide arkadaşlar,hepimiz farklı sattlerde bağlanıyoruz.eğer bişeler yapıcaksak bikaç gün önceden burda yazarız böylece ulaşabildiimiz herkeze ulaşmış oluruz.sizlerde siteye girdikçe burayı bi kontrol edrseniz daha rahat olur.ayrıca arada sırada buraya mesaj yazınki topik arka sayfalara düşmesin,gelen rahat görsün |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|