"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #111 |
| WantED oFF tıme |
harbi yavaşsınn hee arabayıda böyle sürüyorsan işimizz varr senlee
__________________ İMMORTAL |
| | |
| | #112 | |
| Yönetim | Re: Samsun Modifiyem Alıntı:
hayabusa bi gelsin sam air ın hava alanında 300 görcez inşallah
__________________ | |
| | |
| | #113 |
| WantED oFF tıme | Re: Samsun Modifiyem
kalkışlarıdaa orda yapsakk yaa
| | |
| | #114 | |
| Yönetim | Re: Samsun Modifiyem Alıntı:
beyler ben dükkanı kapatıyorum.cümleten iyi akşamlar yarın görüşmek üzere
__________________ | |
| | |
| | #115 |
| {>NiGhT\WaLKeR<} | Re: Samsun Modifiyem
ıyı aksamlar hakan.....
__________________ |
| | |
| | #116 |
| WantED oFF tıme | Re: Samsun Modifiyem
hadi byeeeeee
| | |
| | #117 |
| since 2001 | Re: Samsun Modifiyem
kapışcak arkadaşlara duyuru bende şimdilik citroen xantia war ama yakında araba yenilenio eğerki honda accord alırsak kapışmaya gerek kalmaz honda civic alırsak süper olur bi ihtimalde vito flan düşünüyo babam onu alırsak anca piqniq için adam taşır Ayrıca arkadaşlar şimdilik sayımız çok az bece televizyon işini bir erteleyelim önce bi tanışalım oturup konuşalım düzenleyebilceğimiz aktiviteleri kaç kişiyiz bunu bi çıkartalım yani kısacası panic yapmayalım ayrıca benim araba pilottan modifiyeli onuda söyliyimde sora hayal kırıklığı olmasın ![]() hako d doğrumu duydum pardon okudum o tt nin sahibini tanıyosun mu bizde bi tanışsak |
| | |
| | #118 |
| since 2001 | Re: Samsun Modifiyem
Ayrıca şunuda belirtmek isterim (yaşanmış bi olaydır) Şimdi mdfym olarak toplanınca biras dikkatli olmak gerekir üstelik az kişiyiz die bide yanınızda arkadaşlarınızı getirince istenmeyen tatsız olaylar çıkabilio buna dikkat ederek yanınızdaki arkadaşlarınızı getirirseniz sorun çıkmaz saygılar |
| | |
| | #119 |
| {>NiGhT\WaLKeR<} | Re: Samsun Modifiyem
ya sorun cıkmaz sanırım fazla ama genede dedıgın gıbı dıkkatlı olmak gerekır sanırım 1-2 haftaya bulusuruz
__________________ |
| | |
| | #120 |
| Fiat Kullanıcısı | Re: Samsun Modifiyem
bende %90 geliyorum yanımda 1 kişi daha olcak.Sinoptan arkadasım araba hastasıdır yabancılık cekmez yani. + hava alanı olayı super olcak köküne kadar gazlarız eheueu yemek olayı benim için fark etmez lokantada olur pidede ekmek içide zaten oruç tutmuyorum
__________________ [Kurallara Aykırı İmza] Tıklayın Mesajı son düzenleyen BedirhaN : 02-11-2004 - 23:45 |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|