"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #101 |
| chief Kayıt Tarihi: 27-04-2004 Yaş: 37
| Re: Samsun Modifiyem
Selam Samsunlu arkadaşlar....Bizim patronların Samsunlu olması sebebiyle ara sıra gelirim Samsuna Çiftliği,bulvarı vs. az çok bilirim hatta geçen sene oradan meraklı arkadaşlar ile sahilde bi iki kalkış denemesi yapmıştık..Güzel arabalar var..Dönerci kardeşin Yaris,Yapılı mavi bi 206 beyaz 34 plaka 136 lık astra Gsi hatırladığım arabalar..Samsuna yine gelirsem tanışırız inşalah...
|
| | |
| | #102 | |
| Yönetim | Re: Samsun Modifiyem Alıntı:
.gelirsen tekrar mutlaka bekleriz seni
__________________ | |
| | |
| | #103 |
| WantED oFF tıme | Re: Samsun Modifiyem
abi bence ilk başta benim fikrim tabi buu yemek işini iptall edelim bu ilk buluşma yada yemek olayını buluştuğumuzz yerde konuşalımm bence daha rahat olurr
__________________ İMMORTAL |
| | |
| | #104 |
| {>NiGhT\WaLKeR<} | Re: Samsun Modifiyem
Selam Samsunlu arkadaşlar....Bizim patronların Samsunlu olması sebebiyle ara sıra gelirim Samsuna Çiftliği,bulvarı vs. az çok bilirim hatta geçen sene oradan meraklı arkadaşlar ile sahilde bi iki kalkış denemesi yapmıştık..Güzel arabalar var..Dönerci kardeşin Yaris,Yapılı mavi bi 206 beyaz 34 plaka 136 lık astra Gsi hatırladığım arabalar..Samsuna yine gelirsem tanışırız inşalah... gene baklerız
__________________ |
| | |
| | #105 | |
__________________ | |
| | |
| | #106 |
hakana bu konuda destek yemekte olsun yane
__________________ |
| | |
| | #107 |
| Yönetim | Re: Samsun Modifiyem
beyler ayrıca ernin dediği gibi erkenden ör. 1,2 gibi buluşup kaynaşırsak daha güzel olur.katılımcı sayısını cumaya kadar netleştirelim,benim numaram 0532 515 85 03 sizlerde özelden yada direk buraya yazında buluşurken kolay osun -------------------------------------------------------------------------------- hako yaa madem yemek olayı varr abii peki şöyle yapsakk yine bir yer seçelim toplanmak için pide falan yaptıralım fazla fazla millet doysunn hemde arabaların başında yemişş oluruzz bak fikir sadece çünkü en son bursa modifiyem yapmıştı böyle aklıma geli ne dersin istersen bi düşün güzell olur yaa harbi arabaları çekerizz yuvarlak oluşturacak şekilde oh ortasındaa bizz bi düşün bencee. beyler buda erenin fikri bana uydu.uyrsa sizlerede.böyle yapalım. ama dergiler ve resimler......ya eren be bunu ikinci toplantıda hem kendi aramızdaykenmi yapsak.resim muhabbeti olacakya biraz karizmatik olsun be,zaten iftar yemeği 30 dk sürer ondan sonra biz bize kalınca çekelim arabaları bide semever ortaya valla canavar olur aslında
__________________ Mesajı son düzenleyen hako d : 02-11-2004 - 21:06 |
| | |
| | #108 |
| WantED oFF tıme | Re: Samsun Modifiyem
ya hakoo msn kursana bilgisayara daha hızlı haberleşirizz
__________________ İMMORTAL |
| | |
| | #109 | |
__________________ | |
| | |
| | #110 |
mıllet kezzap66@hotmail.com eklemek ısteyen olursa birde yane eren nın dedıgıde mantıklı sole pıde falan bu arada hakanım tabı var 532 hattın catır catır verırsın numarayı bızım knt kahretsın ogrencı halı
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|