| Samsun Modifiyem
Arkadaşlar aranızda Samsunlu yada yakın cevresindende modifiyemciler varsa,iftar yemeği yada başka bi ortamda tanışalım.Biz bikaç arkadaş tanıştık.Ama sayımız çok az.İlgilenen olursa buluşalım,kendim çapımızda etkinlikler falan yapalım.
ayrıca arkadaşlar eğer ilginizi çektiyse tüm sayfalardaki mesajları okursanız bazı arkadaşlarımızın isimleri,tanışma duyuruları var vede olacak.böylece geri kalmamış olursunuz.
bide beyler dalgaya alacaklar işin başından lütfen katılamayın.ilimizde ve bölgemizde bu tarz şeyler dalgaya alındığı için çok geri kaldık.kaçımız biliyo bilmiyorum ama Türkiyenin ilk resmi otomobil sporları klübü Samsunda kuruldu (kosk) ama hiç bişe yapamadılar.bu iş bi hobi işidir,pek çok insanın yapmaktan yada konuşmaktan en çok zevk aldığı iştir.o yüzden kişilerin zevklerine saygılı olalım.
lütfen,eğer ilgli ve ciddi olan tüm arkadaşlarla tanışabilirsek dostluğu ve hobimizi net ortamındanda gerçek hayata taşımış oluruz.belki bu işi Samsunda zamanla dahada ileri ve bilinçli hale getirebiliriz.belkide ben çok hayalciyim ama hayatta herşey hayallerle meydana gelmezmi?
Saygılarımla....
Mesajı son düzenleyen hako d : 12-11-2004 - 16:06.
|