"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance | Re: Kocaeli Modifiyem!
%80 hayal bir rakkam, biz istanbulda 30 kişiyi zor topluyoruz kaçbin kişi arasından ![]() |
| | |
| | #12 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004 | Re: Kocaeli Modifiyem!
Hayırlı olsun. Çakma Kocaeli sakini olarak ben de bir merhaba diyeyim. KOU'da Jeoloji Müh okuyorum. Bu sene kaçıncı sınıfa kayıt yaptıracağım bilmiyorum ama, işte bir gün geleceğim. ![]() Senede iki gün yapar gerçi ![]() Bir de Kocaeli ile ilgili en büyük yeminim, bir gün mutlaka GrandYükseliş'te kalıp ertesi sabah sınava girmekti. Sırf bir gün bunu yapmak için kaydımı devam ettirebilirim. ![]() Bir de sözüm meclisten dışarı, Kocaeli'nin gazcılarından nefret ediyorum. Öyle böyle değil..
__________________ www.otvyehayir.com |
| | |
| | #13 | |
| Face | Re: Kocaeli Modifiyem! Alıntı:
Bu arada naptı bakalım kocaeli li gazcılar? | |
| | |
| | #14 | |
![]() Bozma moralleri kaptan![]() ![]() Bide bakmısınız istanbuldan buraya gelıosunuz organizasyonlara? ![]() (amma attım yalnız![]() )
| |
| | |
| | #15 | |
| SARMAN | Re: Kocaeli Modifiyem! Alıntı:
en kısa zamanda etkinlik inşallah bide gerçi bu sezon geçti seneye inşallah şöyle modifiyem olarak fuar maceramız olur inşallah gelebilen gelir şöyle 100 kişi felan fuarın tozunu attıralım
__________________ | |
| | |
| | #16 | |
| |
| | |
| | #17 |
| SARMAN | Re: Kocaeli Modifiyem!
__________________ |
| | |
| | #18 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004 | Re: Kocaeli Modifiyem!
Kime 100-150km yahu.. Anadolu Yakası'nın merkezi yerlerinden diyeyim, okul 90km yok bile. Vinsan'dan öteye de bir şey yok. Gerçi İzmit'e gelinecekse en kötü Yuvacık'a ya da Maşukiye'ye gitmek lazım, başka bir anlamı olmaz. Senede iki gün ayrı bir dava, bir de Kefken'de yazlık var, arada Kandıra yolundan dalıyorum İzmit'e. ![]() Valla.. yapmadıkları mı var.. tamam gazcı olunur da, izmit gazcısı gibi olunmaz ya.. su katılmamışlar
__________________ www.otvyehayir.com |
| | |
| | #19 | |
| SARMAN | Re: Kocaeli Modifiyem! Alıntı:
![]() he yani çağırsak davetlimiz olsan gelmicen anca maşukiyeye yuvacığa olursa gelirsin aşağı yukarı hergün oralardayım kargo dağıtmak için güzel yer ama kıyısı yok bişeyi yok anca mangal için alahın köyü işte en azından modifiyem üyelerine tercih edilmez ![]() ![]()
__________________ | |
| | |
| | #20 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-03-2007 | Re: Kocaeli Modifiyem!
bende burdayım arkadaslar
|
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|