"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #101 |
| SARMAN | Re: Kocaeli Modifiyem!
yanlız adamlar 11.30 da orda olcaz diyolar bilemiyorum tuh galiba hakettende gelemiyom ha ama olsun Allah büyük ![]() benim içinde izle hatta sende trial yap ![]() aksi taktirde sana ulaşırım telden eğer gelirsem oke?
__________________ |
| | |
| | #102 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-03-2007
| Re: Kocaeli Modifiyem!
abi giden kim ben yokum ama abimi yolluyabilirim kaçta ordasınız körfez pistinde
|
| | |
| | #103 | |
| Face | Re: Kocaeli Modifiyem! Alıntı:
![]() Valla bende yapmaya yapıym diorum trial ama gazdamı yapsam benzindemi daha karar veremedim ![]() Ama yaparsm arkadaslar a haksızlık olmasın die gaz da yaparım heralde![]() Gelirsen ara beni ömer | |
| | |
| | #104 | |
| Face | Re: Kocaeli Modifiyem! Alıntı:
| |
| | |
| | #105 |
| Renault Sport® Kayıt Tarihi: 09-04-2007 Yaş: 28
hayırlı olsun Kocaeli modifiyem etkinlikleriniz beklioruz askerlik gölcükteydi bende izmitli sayılırım
__________________ www.renaultturkey.com |
| | |
| | #106 | |
| SARMAN | Re: Kocaeli Modifiyem! Alıntı:
![]() | |
| | |
| | #107 |
ama etkinlik yok yaw yavas yavas belirlesekmi bi tarih
|
| | |
| | #108 |
| Face | Re: Kocaeli Modifiyem!
Belirleyelim valla.. Artık bayramdan sonra olur heralde.. Bayramdan sonra ki ilk pazar??Nasıl olur arkadaslar? |
| | |
| | #109 |
| SARMAN | Re: Kocaeli Modifiyem!
bayramdan sonra hemen yapalımda basbas bağırcaz kimse duymicak izmitliler aktifde değil DEVILS gelebilcen mi sen gelemezsen morgy_drag ile karşılıklı dertleşiriz artık soranlara etkinlik ![]() |
| | |
| | #110 |
bu haftasonu izmitteyim 14ündede pistte bişeyler varmış gidelim mi
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|