"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #501 |
| Aktif Üye | Re: kıbrıs modifiyem
ha bu arada arkaşlar, çoğumuz , belkida hepsimiz öğrenciyik burda, okulların açılmasına çok az galdı ve yaz sezonu da bitiyor, ben derim ki okullar açılmadan, bütün modifiyem.com kıbrıs üyeleri toplanıp bir piknik yapalım, yapılmayacak şey değil, hem sokakta falan rastgele görüşeceğimize bizde da anısı olacak güzel bir gece olur ne dersiniz?
|
| | |
| | #502 |
| 34 MUS 96 | Re: kıbrıs modifiyem
wala ben ekimin başında gelcem kıbrısa.ondan önce yaparsanız ben yalan olurum
__________________ 34 MUS 96 |
| | |
| | #503 |
| +307+ | Re: kıbrıs modifiyem
bekleriz seni ayipsin zaten daha sicak havalar...
|
| | |
| | #504 |
| C-ReX | Re: kıbrıs modifiyem
ben 28 i geliyorum ekip toplanınca bir araya geliriz |
| | |
| | #505 |
peee erken gelin olm birazzzz sizdeee
|
| | |
| | #506 |
abi erken ya da geç gelin böyle dillere destan bir piknicik yapalım beraber, tavla mavla kebap içme, manyak güzel olur ha =)
|
| | |
| | #507 |
| 34 MUS 96 | Re: kıbrıs modifiyem
Bende ekimin başı geliorum. 2 haftacık sıkın dişinizi. ztn nisandan beri buluşma olmuyo.2 hafta daha bekleyinnnnnnnnn
__________________ 34 MUS 96 |
| | |
| | #508 |
| +307+ | Re: kıbrıs modifiyem
yau zaten ben de okul acilana kadar doluyum.. okulun ilk acildigi hafta da yogun gecer... okullar acildiktan bir 2 hafta sonra en uygun bence... havalar seinlesin iyice, bugun hafif yagmur yagdi burda, benim killer lastikler saolsun bmw gibi yanlardim biraz show yaparik gecen defa nafi nin yanlamalardan sonra ben de ugrastiydim yapayim hem yalan olduk hem motoru yakiyorduk... biraz yagmurlu olsun iyidir... |
| | |
| | #509 |
| The Most Known Unknown | Re: kıbrıs modifiyem
bende katılıyorum kıbrıs modifiyeme ![]() haftaya okula başlıyorum magusada...
__________________ |
| | |
| | #510 | |
| KANKA | Re: kıbrıs modifiyem Alıntı:
__________________ ![]() |E39M5| |E46330| | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|