"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #461 |
| nuriQocca |
hoşgeLdin gittin
__________________ |
| | |
| | #462 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 02-12-2007 Şehir: Otuz4 Yaş: 17 Otomobil: (şimdilik) yok
|
yine geliyorum ![]() nedense her boluya gelişimde bu başlığa geliceğimi bildirme ihtiyacı hissediyorum vize almak gibi bişey oldu![]() cuma akşam saatlerinde orda olucam pazar akşam saatlerinde dönmüş olucam kısmetse
__________________ kafam uzunca bi süre bozuk olucak... Allah yardımcımız olsun |
| | |
| | #463 |
| nuriQocca |
sayende günceLLeniyo
__________________ |
| | |
| | #464 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 02-12-2007 Şehir: Otuz4 Yaş: 17 Otomobil: (şimdilik) yok
|
he vallah ![]() abi sen boluda mı oturuyosun?? şehir kısmında "since 1453" yazıyo 1453 te istanbul fetedildiydi
__________________ kafam uzunca bi süre bozuk olucak... Allah yardımcımız olsun |
| | |
| | #465 |
| nuriQocca |
boLu Luyum hemde a.i.b.ü de okuyorum göLköy'de.. ist.da çağLayan'da oturuyorum boLu'yu ben feth ettim kim var senin boLu da?
__________________ |
| | |
| | #466 |
|
abim var aibu da okuyo b.düzünde oturuyo ![]() pandora cafe diye bi yer biliyomusun??
| | |
| | #467 |
| nuriQocca |
nerdeymiş ora..biLsem ben biLirim
__________________ |
| | |
| | #468 |
|
abimlerin takıldığı cafe ![]() ordan çıkmıyoruz bolu seyahati boyunca ![]() sen hangi bölümdesin abi?? dahada önemlisi isim neydi abi
| | |
| | #469 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
|
boluda ne yenir :Ç
__________________ |
| | |
| | #470 |
|
ben henüz makarna harici bişey yemedim
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|