"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| wupp Kayıt Tarihi: 06-09-2004 Şehir: Bolu Yaş: 24 Otomobil: mondeo | Re: BOLU Modifiyem
elde var 7 bin YTL ... 2 bin açığım var eylüle kadar falan kapatmam lazım...
|
| | |
| | #22 |
| Senior Member | Re: BOLU Modifiyem
haklısınız arkadaşlar sticker işi cok önemli aslında bu işi tntunıng arkadaşımız halleder ama bir ön çalışma yapması lazım hayırlısı bakalım
__________________ ______________SIERRA HURRICANE______________ |
| | |
| | #23 |
| wupp Kayıt Tarihi: 06-09-2004 Şehir: Bolu Yaş: 24 Otomobil: mondeo | Re: BOLU Modifiyem sticker işinede girecem ama önce şu vinly işini bi hayata geçirelimde. çalışmalara başladım bikaç tane güzel modelli vinly tasarımı çıkardım. kestiriyimde, koyarız senin dükkana hasret... tesisata gelene bi tanede vinly nasıl olur ama ( bu aralar hızlı çalışmam lazım, malum eksik 2 bin YTL... ) Mesajı son düzenleyen TNtuning : 03-11-2007 - 13:37. |
| | |
| | #24 |
| nuriQocca | Re: BOLU Modifiyem
he he bodrum'a gitme işi yattı galiba hani 205 alacaqsın ya..ama tesko yaptırana sticker iyi olur harbiden..bazen kafan gereğinden fazla çalışıyo lan bu arada infinity satan bi dükkan bulamadım lan daha doğrusu hiç gözüme çarpmıyor..İlla arayacaz yani.
__________________ design by ® |
| | |
| | #25 |
| wupp Kayıt Tarihi: 06-09-2004 Şehir: Bolu Yaş: 24 Otomobil: mondeo | Re: BOLU Modifiyem
valla yattı gibi bodrum. haftaya geliyom istanbula. kapatacam nasipse bi araba... kocaa 1 dönem karaköylemi gidecez hala okula ya Mesajı son düzenleyen TNtuning : 27-07-2005 - 01:00. |
| | |
| | #26 |
| wupp Kayıt Tarihi: 06-09-2004 Şehir: Bolu Yaş: 24 Otomobil: mondeo | Re: BOLU Modifiyem GTI rulez diyelim o zaman
|
| | |
| | #27 |
| nuriQocca | Re: BOLU Modifiyem
sakin oL..
__________________ design by ® |
| | |
| | #28 |
| wupp Kayıt Tarihi: 06-09-2004 Şehir: Bolu Yaş: 24 Otomobil: mondeo | Re: BOLU Modifiyem 106 |
| | |
| | #29 |
| wupp Kayıt Tarihi: 06-09-2004 Şehir: Bolu Yaş: 24 Otomobil: mondeo | Re: BOLU Modifiyem Mesajı son düzenleyen TNtuning : 25-07-2005 - 14:50. |
| | |
| | #30 |
| wupp Kayıt Tarihi: 06-09-2004 Şehir: Bolu Yaş: 24 Otomobil: mondeo | Re: BOLU Modifiyem yukarıdakilerden biri olabilir |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|