"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| wupp Kayıt Tarihi: 06-09-2004 Şehir: Bolu Yaş: 24 Otomobil: mondeo | Re: BOLU Modifiyem az kkaldı ya bekliyoz işte... kısa bi süre sonra herkes burda olcak inşallah...
|
| |
| | #12 |
| Member | Re: BOLU Modifiyem tabi devam edecez bu arada seni de aramızda görmek isteriz hako d ok
|
| |
| | #13 |
| wupp Kayıt Tarihi: 06-09-2004 Şehir: Bolu Yaş: 24 Otomobil: mondeo | Re: BOLU Modifiyem topla samsunu gel bi ara bolu ya, bekleriz herkesi.
Mesajı son düzenleyen TNtuning : 03-11-2007 - 13:33. |
| |
| | #14 |
| Yönetim | Re: BOLU Modifiyem neden olmasın güzel bi etkinlik yaparsanız zevkle katılırız
__________________ |
| |
| | #15 |
| wupp Kayıt Tarihi: 06-09-2004 Şehir: Bolu Yaş: 24 Otomobil: mondeo | Re: BOLU Modifiyem olcak inşallah... zaten geçen senelerde abant a gelmişti istanbul Mdfym. bakalım bi, burada ortamı oturtalım güzel şeyler organize edicez, planlarımız var... |
| |
| | #16 |
| wupp Kayıt Tarihi: 06-09-2004 Şehir: Bolu Yaş: 24 Otomobil: mondeo | Re: BOLU Modifiyem Bolu da doğal yerler çok, piknik vs için... mesela büyük bi piknik ozganize edebiliriz. hele o günler gelsinde, gerisi kolay |
| |
| | #17 |
| nuriQocca | Re: BOLU Modifiyem SLM bolu modifiyem açılmış haberimiz yok.tn tuning sticker olayına fln girmek lazım abi millete duyurmak lasım hako d bakalım kendimizi bi toplayalım sonra mutlaka çağırırız.onder sende hoşgeldin
|
| |
| | #18 |
| wupp Kayıt Tarihi: 06-09-2004 Şehir: Bolu Yaş: 24 Otomobil: mondeo | Re: BOLU Modifiyem evet sticker. onu halledelim en kısa zamanda. Bolu da caddeler hiçte fena değil. kalabalık yani. ama millet habersiz mdfym.com dan, yada "BOLU Mdfym" sayfasından. sticker şart. şu araba işini bi halledelimde hayırlısıyla, gerisi gelir.
Mesajı son düzenleyen TNtuning : 03-11-2007 - 13:34. |
| |
| | #19 |
| Member | Re: BOLU Modifiyem hoşbulduk cookies, eylül aynında inşallah geliyorum bolu'ya o zaman hep beraber şenlendirecez bolu'yu
|
| |
| | #20 |
| nuriQocca | Re: BOLU Modifiyem hadi bakalım bekliyoruz..hayal kurmakla olmuyo abi icraata geçeceğiz inşallah..biraz zaman alacak ama olsun..yaz okuluda başlıyo zaten |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|