"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| wupp Kayıt Tarihi: 06-09-2004 Şehir: Bolu Yaş: 24 Otomobil: mondeo | BOLU Modifiyem Bolulu mdfym üyeleri, Bolu'da sık sık modifiyeli otomobiller görüyorum ama kimse birbirini tanımıyor. Bolu dan olanlar buraya mesaj yazın tanışalım, zaman zaman toplanalım, etkinliklere bereber katılalım, birbirimizden haberimiz olsun... __ Mesajı son düzenleyen TNtuning : 03-11-2007 - 13:31. |
| | |
| | #2 |
| Member Since 2002 Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: İstanbul Yaş: 28 Otomobil: Abarth | Re: BOLU Modifiyem
izzet baysal caddesi falan diyosun sizi gidiler sizi sarı tigra ve açık yeşil bmw compact dolanırdı hep oralarda hala duruyolarmı
__________________ Forced Induction Palio by Abarth & GarageGT & Garage Paşaoğlu |
| | |
| | #3 |
| wupp Kayıt Tarihi: 06-09-2004 Şehir: Bolu Yaş: 24 Otomobil: mondeo | Re: BOLU Modifiyem onlar yokda çok daha fazlası var şimdi Bolu da. 205 gti, 106 gti, golf, extreme kartal, cabrio 1303, E30 vs. vs... şu son 1 sene içinde baya bi değişti Bolu. birçok otomobil var, birçoğuda gün sayıyo, Bolu iyiye gidiyo bakalım inşallah böyle devam eder... Mesajı son düzenleyen TNtuning : 03-11-2007 - 13:30. |
| | |
| | #4 |
| Member Since 2002 Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: İstanbul Yaş: 28 Otomobil: Abarth | Re: BOLU Modifiyem
olur olur herşey olur
__________________ Forced Induction Palio by Abarth & GarageGT & Garage Paşaoğlu |
| | |
| | #5 |
| Senior Member |
herkese merhaba tntuning arkadaşımında bahsettiği gibi bolu da bulunan mdfy li araç sahipleri tanışalım toplantılar düzenleyelim birbirimize fikirler verip yardımcı olabiliriz şehrimizde de bu aralar mdfy li araçlar boy göstermeye başladı birbirimizden haberimiz olsun derim etkinliklerde boy gösterelim nedersiniz ? hurricanekartal
|
| | |
| | #6 |
| Member | Re: BOLU Modifiyem
arkadaslar bende sizlerle tanısmak istedim adım önder kıbrısta okuyorum su anda da kıbrıstayım insallah eylülde okul bitiyor beni de alırsınız herhade aranıza
|
| | |
| | #7 | |
| wupp Kayıt Tarihi: 06-09-2004 Şehir: Bolu Yaş: 24 Otomobil: mondeo | Re: BOLU Modifiyem Alıntı:
ortamı oluşturacaz inş. caddelerde görüyorum güzel arabaların sayısı hayli fazla, bize düşen iş onları bir araya toplamak. senin araban var heralde plakayı yazmışsın ID kart bolümüne... gel bekliyoruz Mesajı son düzenleyen TNtuning : 03-11-2007 - 13:29. | |
| | |
| | #8 |
| Yönetim | Re: BOLU Modifiyem
Bolu mdfym hayırlı olsun arkadaşlar.Tatilde olduğum için uzun süredir ilgilenemedim siteyle.Hepinizden özür dilerim
__________________ |
| | |
| | #9 |
| wupp Kayıt Tarihi: 06-09-2004 Şehir: Bolu Yaş: 24 Otomobil: mondeo | Re: BOLU Modifiyem
sorun değil n'demek. saol...
|
| | |
| | #10 |
| Yönetim | Re: BOLU Modifiyem
hadi bolu coştuğunuzla kalmayın.devam devam....
__________________ |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|