"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #61 |
| Samara GT Kayıt Tarihi: 23-05-2004 Yaş: 27
| Re: Antalya modifiyem
Valla ben 26 Haziranda Antalya`da olacagim yapailacak her turlu etkinlige katilirim yaterki organizasyon olsun |
| | |
| | #62 |
| gökhan | Re: Antalya modifiyem
yapalım birşeylerde kimseden çıt çıkmıyo
__________________ |
| | |
| | #63 |
| Dream-on Kayıt Tarihi: 26-04-2004
ralli of turkey başlıyo!!! gelmek isteyenlerle beraber izlemeye gidelim!!! start gününe bi buluşma ayarlayalım isterseniz... |
| | |
| | #64 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 15-06-2004 Yaş: 31
selamm genclikk..
|
| | |
| | #65 |
| GARFIELD | Re: Antalya modifiyem
arkadaslar nerelerdesiniz antalyanin hic sesi cikmiyor bende 1/4 antalyali sayilirim ama sizleri boyle sus pus gormek uzuyor beni
|
| | |
| | #66 |
| 07-CTA-04 | Re: Antalya modifiyem
aman üzülme ) yakında gene cıkar birseyler daha anatalya rallisi yeni yapıldı gene yapılır bi mahalli drag buluruz neşemizi )
|
| | |
| | #67 | |
| Tuning07 | Re: Antalya modifiyem Alıntı:
Konu biras eskilerde kalmis gibi ama duyduguma göre, Antalya Trafik müdürümü, emniyet müdürümü ney degismis. DTM leri tek tek yakalayip söktürüyorlarmis. Isıklarda film cizme operasyonuda olagan hızıyla dewam ediyormus. Neonlarda sıradaki yerini almıs. (Eeee sehirici minibüslerin bile altında neon olunca....) Nedir kardesim bu Tr deki sistem. Elalem bankayı hortumlar, ortalıkta sigortasız, muayenesiz, egsozsuz hatta plakasız arabalar cirit atar, arkaya bi spoiler takılıyo diye sıkı denetim baslar.... Anlayamıyorum. Hicmi F&F seyretmemis bu adamlar yaws. Duydugum bir konu daha, yeni müdür Mazıda oturuyormus. Kacak yapılan kalkıslar, yarıslar falan bu sıkı denetimlerin baslamasında büyük etki yapmıs. Anlayacagınız Müdürün basını fazla agrıtmıslar galiba.Mazıdan ineni tutuyorlarmıs. Siz siz olun arabanızda modifiyeye dair herhengi bir sey varsa, celik jant bile (abarttımmı ne) haftasonu aksamları sakın ola misafirlige bile gimeyin.Anlamazlar basarlar cezayı... (Yasanmıs örnekleri wardır) | |
| | |
| | #68 |
| essential | Re: Antalya modifiyem
son dakika gelişmelerini sunduk, iyi günler fm
__________________ Complications of a mastermind, last temptation of my kind |
| | |
| | #69 |
| GARFIELD | Re: Antalya modifiyem
antalyanin en cok motorlu polislerini severim hele o isiklar ve mezba mevkiindekileri benden selam soyleyin arkadaslar gorurseniz temmuz sonu ordayim hehehehehe |
| | |
| | #70 | |
| Tuning07 | Re: Antalya modifiyem Alıntı:
| |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|