"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #51 |
| ADAPAZARI MODİFİYEM | Re: son dakika haberleri
sana 15 jant takalım harbı zuper olur yanı bak cıkma jant satan yerıde bulduk ucuza goodyearda kampanya da var off tam sekıl olursu. Ersel farlara sınyallerde dahıl dedı.
__________________ HIZLI VE ÖFKELİ ![]() |
| | |
| | #52 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 30-12-2004 Yaş: 26 Otomobil: mondeo ghia-x blacktop
| Re: son dakika haberleri
evet dedim...
__________________ hiper aktif miyim neyim..bea |
| | |
| | #53 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 30-12-2004 Yaş: 26 Otomobil: mondeo ghia-x blacktop
BugÜn MÜzİk Sİstemİ İÇİn BİrkaÇ Yere Gİİtm Hepsİ Ayri Bİ Alem Ayni ÜrÜn İÇİn 5 Tane Aayri Fİyat Çektİler...bİrkaÇ Yer De Daha AraŞtirdim Sakarya DiŞi Onlar Da Ayri Bİ Alem Bİrİ Dİyo Hertz En İyİsİ ÖbÜrÜ Dİyo Jbl Bİtanesİ Kİcker .okayim Dedİm BÖle İŞe Bİ Daha Ne Zaman Kafa Eserse O Zaman Yaptiracam..ne Buya Kaptiran Kaptirana....oy Oy
| | |
| | #54 |
| CLT | Re: son dakika haberleri
Olum bunların alayı böyle boşver al bi kicker takımı yada kafana ne esiosa onu yaptır geç ben yaptırcm şimdi...
__________________ |
| | |
| | #55 |
sanki bana jbl daha kaliteliymiş gibi geliyo çünkü adamlar herşeyde 1.sırada sakamyın tr ye pahalı modellerini getimiyorlar zaten en güçlü anfide jbl de 10,000 watt gücünde en yakın rakibi rock forfosgate 3000 watt lık bi anfiye sahib abi ben jbl derim.icker için dayanıksız diyolar.tabi bu bi duyum..
| | |
| | #56 |
| alayına isyan | Re: son dakika haberleri
yaw ne tesisatı yaa bana para lazım kredi kartı ödeyecem wer bana para ben sana yawaş yawaş öderim
__________________ BU TOPRAKLARDA SU İÇENİN BİLEKLERİ TUNÇ OLUR. TÜRK'E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR |
| | |
| | #57 |
| zeze gitti. gUzZ... geldi | Re: son dakika haberleri
Bende JBL derim ama DLS yeni bir firma baya iddalılar pioneer dan üstün ses tesisatları var. Bence Jbl dan sonra gelir. Bir bakın Derim Ben geçen sordum 500 lük ofal kolonları 150 ytl, 35cm Wofor 65$
__________________ SAKARYA |
| | |
| | #58 |
en guzel sesı bence modlu subarualr verıyor. cufff cufff ve o delı eksoz sesı
| | |
| | #59 | |
| alayına isyan | Re: son dakika haberleri Alıntı:
cuf cuff değil yawru pot pot olacak , benim egzostan bahsediyon dimi
__________________ BU TOPRAKLARDA SU İÇENİN BİLEKLERİ TUNÇ OLUR. TÜRK'E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR | |
| | |
| | #60 |
hee senın eksozdan bahsedıyom ne ses bee
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|