"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #41 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 30-12-2004 Yaş: 26 Otomobil: mondeo ghia-x blacktop
| Re: son dakika haberleri
yap bi bakalım nasıl olacak bende merak ediyom...
__________________ hiper aktif miyim neyim..bea |
| | |
| | #42 |
| CLT | Re: son dakika haberleri
Güzel olur yaptır yaptır azcık modifiye olsun dimi başkanın arabada öyle olmas yau.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Giray abiede slms...
__________________ |
| | |
| | #43 |
| ADAPAZARI MODİFİYEM | Re: son dakika haberleri
Valla sen bı yaptır o zaman bakalım nasıl olacagına
__________________ HIZLI VE ÖFKELİ ![]() |
| | |
| | #44 |
| alayına isyan | Re: son dakika haberleri
yaw sizce flash s farlarından taktırayımmı ¿ aydınlatma artar diye düşünüyorum 4 far 4 uzun ¿¿¿
__________________ BU TOPRAKLARDA SU İÇENİN BİLEKLERİ TUNÇ OLUR. TÜRK'E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR |
| | |
| | #45 |
| ADAPAZARI MODİFİYEM | Re: son dakika haberleri
bence yakısır yanı hatta züper olur cıkma buluruk
__________________ HIZLI VE ÖFKELİ ![]() |
| | |
| | #46 |
| alayına isyan | Re: son dakika haberleri
tamam o zaman çıkma bakalım . ama kaput işi biraz daha bekler
__________________ BU TOPRAKLARDA SU İÇENİN BİLEKLERİ TUNÇ OLUR. TÜRK'E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR |
| | |
| | #47 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 30-12-2004 Yaş: 26 Otomobil: mondeo ghia-x blacktop
Len Oto Kormanda Çikma GÜsel Jantlar Var...40-50 Mİlyona Dahada İner Gİbİ Gelİyo...bana
| | |
| | #48 |
| CLT | Re: son dakika haberleri
Yaptır yaptır bu işler böyle başlar sonra nos a kadar gider:>:>:>:>:>
__________________ |
| | |
| | #49 |
| alayına isyan | Re: son dakika haberleri farlardan waz geçtim bugün ersele fiyat sordurdum sadece sislerin tanesi 188 ytl cik cik cik eğer çıkma güzel bir jant lastik kombinasyonu buluırsam ağustos sonu alırım
| | |
| | #50 |
lastik toyo veya nokian olabilir hem iyi hemde ucuz aslında kumhoda olabilir....bridgestone ile aynı kalite lastik...niye daha fazla ödeyesin dime...jant olayınıda ben sana bakarım...bakalım beyenecen mi..bu arada bende şöle müzik sistemine girmeyi planlıyom ana ünite, componentler ve coaxioal lar hazır zaten ilave amfi,subwoofer ve kabini... ondan sonra güm güm
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|