"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #341 |
| Member | Re: adapazarı mdfym serbest bölge
şiiiş kesin tatawayı ,uzat kolları bak hiza istikamete manga başıyım olm nöbet yok temizlik yok eğitim yok çift çarşı %10 unu harcadık askerliğin
__________________ Hepimiz bu oyunun bir parçasıyız |
| | |
| | #342 |
| KaFkaS KaRtaLı | Re: adapazarı mdfym serbest bölge
Vay Bea 9 Yıl öncesi aklıma geldi Kalan %90'sanı ne olacak onu merak ettim şimdi |
| | |
| | #343 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 29-10-2005
| Re: adapazarı mdfym serbest bölge
ya arkadaşlar pazar günü izmitteki drag a ada dan giden yokmu ? karasudaki bu öğrenci kardeşini de benzine ortak edip yanına alacak ? |
| | |
| | #344 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
| Re: adapazarı mdfym serbest bölge |
| | |
| | #345 |
| CLT | Re: adapazarı mdfym serbest bölge
Arkadaşlar sonunda dün SAKARYA ÜNİVERSİTE si bahar şenliklerini bitirdi..Rafet elroman,Özgün,Pamela,Rafet el roman,ve birçok sanatçı dj bizlerle oldu.. baya coştuk , hatta ruffles stand açmıştı.ben adam topladım arabaya en çok binme yarışması yaptık.Punto ya 16 kişi bindik daha adam alırdık millet gelmedi diğer takım 18kişiyle bizi yendi ama mutluyuz,çünki eğlendik..Hatta tırmanmalar wardı 7metre tırmanmada 1.oldum zaten boy 2 metre olunca 2 çıktım bitti ![]() koçfest de bizlerleydi bu arada.fiat ve ford araçlarını tanıttı ve mini oyuncak rallisinde 1.oldum 3 tane şapka kazandım heheu,ve daha neler neler..kartingde gene çoşturduk..keşke sizlerde gelseydiniz..punto simulasyon aracında most wanted oynadım.belki fuarlarda görmüşsünüzdür o aracı (sinyal programındaki o bayan başındaydı baya sohbet ettik) ford fiesta st de colin mcrea rally heyecanı yaşandı playstation 3 le daha neler neler..
__________________ |
| | |
| | #346 |
| Member | Re: adapazarı mdfym serbest bölge
olm yapmadan önce haber werseydin ya , millette gelirdi
__________________ Hepimiz bu oyunun bir parçasıyız |
| | |
| | #347 |
| CLT | abi bizde beklemiosuk bu kadar
__________________ |
| | |
| | #348 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
__________________ Team VW |
| | |
| | #349 |
Yaw bu Adapazarında nerde yenilir içilir... Köfteci Mehmete gittik başka da güzel bir yer göremedim... Baltürk otel'e yürüme mesafesinde düzgün yeme içme mekanı varsa anlatabilirmisiniz yaw aç kaldık
| | |
| | #350 |
Yaw bu Adapazarında nerde yenilir içilir... Köfteci Mehmete gittik başka da güzel bir yer göremedim... Baltürk otel'e yürüme mesafesinde düzgün yeme içme mekanı varsa anlatabilirmisiniz yaw aç kaldık
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|