"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| alayına isyan | Re: son dakika haberleri
senimi dinleyecez be olum sen oşa yorulma benim ed coşturur herkezi ama yağan yoğun yağmur sonucu gidemedik
__________________ BU TOPRAKLARDA SU İÇENİN BİLEKLERİ TUNÇ OLUR. TÜRK'E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR |
| | |
| | #22 |
| ADAPAZARI MODİFİYEM | Re: son dakika haberleri
Arkadaslar Voodoo Rush arkadasım araca tesısat dosettırdı gercı uzak bır eksıgı kaldı( gercı en onemlı parca o ama olsun) artık gümbür gümbür dolasır. Tekrar hayırlı olsun güzel günlerde kullanır insallah
__________________ HIZLI VE ÖFKELİ ![]() |
| | |
| | #23 |
Bu arada biri Granada mı dedı. Adem aramıza hosgeldın bizde zamanında 72 model Granada vardı 10 yıl kullandık onu hatta araba kullanmayı onda ogrenmıstyım cok rahat bır aractı yanlız motoru kucuktu 1.7 ama delı benzın yıyordu 150- 160 la gıderken benzın ıbresının hızla asagı ındıgını gorebılıyordun sonuda sattık ama uzulmustum suan bır hurdalıkta duruyor arada gorurdum aracıkta yatıyordu ama sımdı goremıyorum galıba teneke oldu
| | |
| | #24 | |
| SnowboardeR | Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #25 |
beyler acil olarak 3 milyara ihtiyacım war arjantinden turbo kit getirtecem çok acil kredi kartı olan warmı ¿
__________________ BU TOPRAKLARDA SU İÇENİN BİLEKLERİ TUNÇ OLUR. TÜRK'E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR |
| | |
| | #26 |
| SnowboardeR | Re: son dakika haberleri
olsa can kurban be patron fairwayime helal olsun ama yok
__________________ |
| | |
| | #27 |
V4 1.7 mı sızınkıde yoksa. yaa o normal halde içiyor benzını bıde modıfıye ıle artık bılemıyorum yanı ne yapar
| | |
| | #28 |
| SnowboardeR | Re: son dakika haberleri
Aynen öle satalım diom kankye ama o da granadayı tos toprak içinden alıp çiçek yaptım satmam dio hehehe eeeee bide modifiyeye gönül vermiş bi kere yapalım biz...
__________________ |
| | |
| | #29 |
turbo takalım her arabanın turbosu olmalı artık temel prensibim bu
| | |
| | #30 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 30-12-2004 Yaş: 26 Otomobil: mondeo ghia-x blacktop | Re: son dakika haberleri
vtec te gerek yok...kompresörlü araçlarda da artık şart mı diyosun
__________________ hiper aktif miyim neyim..bea |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|