"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #271 |
| zeze gitti. gUzZ... geldi | Re: adapazarı mdfym serbest bölge
Ben arka cama yanlamasına camın sol köşesine bY_z£z£ yazdıracağımda nerede yazdırırım onu. Uygun yapacal bir yer varmı.
__________________ SAKARYA |
| | |
| | #272 |
Ben arka cama yanlamasına camın sol köşesine bY_z£z£ yazdıracağımda nerede yazdırırım onu. Uygun yapacak bir yer varmı.
| | |
| | #273 |
| alayına isyan | Re: adapazarı mdfym serbest bölge
reklamcılarda istediğin şekilde yaptırabilrsin ... yazı karkteri filan istersen sen kendin hazırla blgisayrada istersen onlar hazırlasın ... bu arad kaputu kaça kaplarlar onunda fiyatını ööören .... çarkın arka sokağına giriş warya kirtetepenin oradak 20 metre ileride reklamcı war sancaklı reklam yazın fiyat almıştım gayet ucuzdu oraya bi sor derim ..... hee bide TEK MESAJ AT
__________________ BU TOPRAKLARDA SU İÇENİN BİLEKLERİ TUNÇ OLUR. TÜRK'E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR |
| | |
| | #274 |
| CLT | Re: adapazarı mdfym serbest bölge
Walla dediğim gibi (msnde) adada nerde yazıyolar bilmi,orum ama akşehirde olsa yaptırırdım hemde uygun bi fiyata en güzelinden Şuan edirnede nerede war onuda bilmiorum..HAberim olunca sölerim sana ![]()
__________________ |
| | |
| | #275 |
oooooooooldu başkan sorarım kaputu komplemiydi. Bu camın üstüne sticker lar nereden bulacaz.
| | |
| | #276 |
| alayına isyan | Re: adapazarı mdfym serbest bölge
ewet komple kaput ne stickeri istyon ???
__________________ BU TOPRAKLARDA SU İÇENİN BİLEKLERİ TUNÇ OLUR. TÜRK'E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR |
| | |
| | #277 |
kaputun üstüne ne çizdireceksin. Köpek balığı falanmı bak sen oraya çıplak bir hatun koy araba hem dikkat çeker güzel olur. Ön camın sağ tarafına camın altına kadar sırf küçük yazılar ile sticker lazım birazdan sanayiye gideceğim arka stopları boyatacağım. Belki camları film yaparım adam ile anlaşırsak.
| | |
| | #278 |
| KaFkaS KaRtaLı | Re: adapazarı mdfym serbest bölge
kerem ne oldu araba işi kesin karar verdinmi değiştiriyomusun??????
|
| | |
| | #279 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 30-12-2004 Yaş: 26 Otomobil: mondeo ghia-x blacktop
| Re: adapazarı mdfym serbest bölge
DeĞİŞtİrecek...İnŞallah...forza De Auto Alfa Romeo
__________________ hiper aktif miyim neyim..bea |
| | |
| | #280 |
| ADAPAZARI MODİFİYEM | Re: adapazarı mdfym serbest bölge
garantı yaa onumuzdekı 5 yıl içinde insallah adam arabayı degıstırecegım dıyor ama hala kaput yaptırma pesınde ah baskan ahh sen adam olmazsın
__________________ HIZLI VE ÖFKELİ ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|