"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #101 | |
| ADAPAZARI MODİFİYEM | Re: adapazarı mdfym serbest bölge Alıntı:
__________________ HIZLI VE ÖFKELİ ![]() | |
| | |
| | #102 | |
| ADAPAZARI MODİFİYEM | Re: adapazarı mdfym serbest bölge Alıntı:
__________________ HIZLI VE ÖFKELİ ![]() | |
| | |
| Reklam |
| | #103 |
| alayına isyan | Re: adapazarı mdfym serbest bölge
olm uuur kaşınma sen çift süzgeçtengeçiyodun şimdi teke düştün ulan önceden sewgilinle walideden izin alıyodun şimdi sadece walideden alıyon toplantı yapalım bu hafta sonu o zaman ... gelmeyeni oyarım ama CİDDİYİM
__________________ BU TOPRAKLARDA SU İÇENİN BİLEKLERİ TUNÇ OLUR. TÜRK'E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR |
| | |
| | #104 |
| kaos Kayıt Tarihi: 20-06-2004 Yaş: 21
| Re: adapazarı mdfym serbest bölge
tamam ben geliyom zaten boş gaza basanının boş pedalıyım ben gelirim baskan bide bi msn alamadın gitti ha alacam sana bitane
__________________ Torque |
| | |
| | #105 |
| ADAPAZARI MODİFİYEM | Re: adapazarı mdfym serbest bölge
İnsan bı sorar müsaitmisiniz dıye ayıp ayıp benım pazartesı fınaller baslıyor o yüzden ben katılamayacagım malesef şimdiden söyleyım mazur görün beni
__________________ HIZLI VE ÖFKELİ ![]() |
| | |
| | #106 |
| beyaz kelebek Kayıt Tarihi: 04-05-2005 Yaş: 27
| Re: adapazarı mdfym serbest bölge
ii hadi bakalım cumartesi yapın bari zaten fabrikaya gelicem bi taşla iki kuş vuriim )))
|
| | |
| | #107 |
uuur ne ötüyon o zaman toplantı diye denyo !... aha gelemiyon işte yok toplantı filan finallerin sonuna kadar çiğdem sen gelebilirsin . hem öğle yemeği filanda yeriz uuur sen istanbula gidecenmi ¿
__________________ BU TOPRAKLARDA SU İÇENİN BİLEKLERİ TUNÇ OLUR. TÜRK'E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR |
| | |
| | #108 |
daha arayan yok aradıkları zaman gıdecegım artık ne zaman ararlar bellı degıl. sende varya duruyorsun duruyorsun tam benım işim oldugu zaman yapıyorsun. sonrada bana artıslık yapıyorsun bılıyordum boyle yapacagını zaten
| | |
| Reklam |
| | #109 |
kasten yapıyom zaten gıcıklık olsun diye : başkan değilmiyim kardeşim cumartesi yemeğe gel seinle başkan yardımcılığını konuşalım
| | |
| | #110 |
Tam bır soz veremıyorum malesef. pazartesı baslıyor cunku fınaller ve sımdıye kadar hıc calısmadım. belkı kısa bır sure ugrayabılırım ama belkı.Ooo baskan yardımcılıgı hee alla alla nerden estı böyle hayırdır
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|