"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| alayına isyan | adapazarı mdfym serbest bölge
ewet beyler son dakika haberleri buraya 1 - adpzr mdfym olarak artık s.o.s. ( sakarya otmobil sporları ) derneğine destek weriyoruz we tüm organizasyonlara katılmaya çalışıyoruz , 10 haziran cuma akşamı görüşmeye gidecez isteyen gelebilir 2 - üzücü bir haber sewgili dostumuz ersel bugün ufak bir kaza geçirdi serwis elemanının lololuğu yüzünden erselimizin deli giden ( benimki kadar değil ) arabasında tahribat meydana gelmiştir kendisine geçmiş olsun diyorum
__________________ BU TOPRAKLARDA SU İÇENİN BİLEKLERİ TUNÇ OLUR. TÜRK'E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR Mesajı son düzenleyen ® aPaCHe ® : 10-06-2005 - 00:55. |
| | |
| | #2 |
| CLT | Re: son dakika haberleri
Geçmiş olsun Erselcim bu arada keşke adapazarında olsaydım gelirdim toplantı ya ama...KIB
__________________ |
| | |
| | #3 |
| alayına isyan | Re: son dakika haberleri
gel gel sen ben arabayı yüklemeye başladım seni bekliyorum
__________________ BU TOPRAKLARDA SU İÇENİN BİLEKLERİ TUNÇ OLUR. TÜRK'E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR |
| | |
| | #4 |
Heeheee saol patron walla iş güç war ama nasipse 12ekimde ordayım hee bide temmuzun ortasında gelicem uğrarım...OK
__________________ |
| | |
| | #5 |
| KaFkaS KaRtaLı | Re: son dakika haberleri
ersel geçmiş olsun
|
| | |
| | #6 |
| kaos Kayıt Tarihi: 20-06-2004 Yaş: 21 | Re: son dakika haberleri
ersel abimize geçmiş olsun
__________________ Torque |
| | |
| | #7 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 30-12-2004 Yaş: 26 Otomobil: mondeo ghia-x blacktop | Re: son dakika haberleri
herkeze teşeekkür ederim....gelen zarar mala gelsin...allah hepimizi daha büyüklerinden korusun beyler...
__________________ hiper aktif miyim neyim..bea |
| | |
| | #8 |
| CLT |
Öyle tabi hepimiz sağolalım
__________________ |
| | |
| | #9 |
BU NE YAAA MİLLET ForuM DAN DÜŞTÜ HEHEHE
__________________ |
| | |
| | #10 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 28-03-2005 Yaş: 22 | Re: son dakika haberleri FORD
Mesajı son düzenleyen adem_erdi : 14-06-2005 - 18:20. |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|