"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #41 |
| ***2.ÇARKÇI*** | Re: yerim diye düşünüp arkadan baktığınız araç oldu mu?
zafer baslıgı okudn mu? ![]()
__________________ |
| | |
| | #42 |
| Senior Member | Re: yerim diye düşünüp arkadan baktığınız araç oldu mu?
astra var bende en yakın arkadaşımdada corsa drag yapıcaz ben sabitledim 4k devire lastiklerde kabak debriyajdan çektim hemen öne atladım 1 ful patinaj 2 ye attım 2 de ful patinaj 3 e attım 3 te yarıya kadar patinaj tabi arkadaş uzadı ama sonra yakalamıştım
|
| | |
| Reklam |
| | #43 |
| Çılgın Programcı Kayıt Tarihi: 17-06-2005 Şehir: istanbul Yaş: 22 Otomobil: VW T5 hiç kırmızı & Opel Combo CityPlus 1.3 cdti
| Re: yerim diye düşünüp arkadan baktığınız araç oldu mu?
arkadaş fairway le type-r ı yemişti makarasına yapışıyor bizimki sonra virajda ne oluyorsa oluyor typr-r yavaşlıyor fakat bizimki yanlıyor daha çabuk çıkıyor ve hızlanıyor arkaya aldımı zaten geç çeçebilirsen
|
| | |
| | #44 |
| ///M POWER Kayıt Tarihi: 02-08-2007 Yaş: 26
2 sene once felan arkasında 5.20 i yazan e39 vardı bendede 3.18 vardı arkasına yapıstım kavacık yolu donusu bu yol verdı sorna ılerleken selektor attı bende gaza abanıyorum abanıyorum hala tampon tampona yolu vermemle elaman bı yapıstı gaza kayboldu gıttı sahrecedıt ısıkların orda yakaladım dedım bılader ne ayaksın sen sana şaka yaptık dedı araç 5.40 i imiş
|
| | |
| | #45 |
| Uur | Re: yerim diye düşünüp arkadan baktığınız araç oldu mu?
Hızlı araçlarda motor ibaresini değiştirmeler sık oluyor. 2 sene önceydi heralde siyah e36 3.10 coupe vardı e46 3.30 sahibi elemanla kalkmamıştıki mustabgle kalkarım bununla kalkmam diyordu |
| | |
| | #46 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
aferim size ooh oksijen çıkar bu konudan bolbol.
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! |
| | |
| | #47 |
| artı_caraudio | Re: yerim diye düşünüp arkadan baktığınız araç oldu mu?
valla ıkı arkadas hondayla sahının arkasından baktık kaldık tam bır dumur detayıydı ![]() ![]()
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR |
| | |
| | #48 |
| ...FENERBAHÇE... Kayıt Tarihi: 06-12-2004 Yaş: 24
chip li saglam 106 xs le antalya migros yolunda 307 yi yemistim ... isiklardan kalktigimizda aramizda 4 araba boyu kadar fark wardi ... ilk basta zorlamadim ama eleman cok olmaya baslamisti ... yaklasik 6 boyu diger isiklara kadar kapatip haddini bildirmistim ...
__________________ DO NOT REST TILL YOU BEAT THE BEST!!! |
| | |
| Reklam |
| | #49 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
sen aynadan bakmışın arkadaş konu arkadan bakılan arabalar :P
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! |
| | |
| | #50 |
| 38 KL 956 | Re: yerim diye düşünüp arkadan baktığınız araç oldu mu?
Kankim araba aldı geldi istanbuldan, aracın verilerine baktım 0-100 9.5sn... 1.9tdi... geldigi gün bi kalkalım dedi... Kalkarken ben uzayacagımı düşünürkennn..................... kalkışta aynı 2 viteste 2 boy yedim 3 ve 4 felaket arabadan sogudum bir anda motordan şüpelendim herhalde motorda sroun var flan die düşündüm![]() Meger bizimkisi gelirken yazılımı değişmiş "dizel" dedi "boru değil" |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|