"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #31 |
| Orhan Baba Kayıt Tarihi: 05-03-2007 Şehir: Ankara Yaş: 30 Otomobil: Ford Fusion
Blog Kayıtları: 4 | Re: yerim diye düşünüp arkadan baktığınız araç oldu mu?
valla yakalayabilsem soracaktım ama tozunu solumaktan soramadım bu tarafta öle turbolu şahin doğan vs. çok bulunuyo dikkatli olmak lazım karizmayı çizerler ama artık sıkıntı yok ![]()
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #32 | |
| ...PROF... Kayıt Tarihi: 27-01-2006 Otomobil: LEON
| Re: yerim diye düşünüp arkadan baktığınız araç oldu mu? Alıntı:
__________________ ![]() | |
| | |
| | #33 |
| Orhan Baba Kayıt Tarihi: 05-03-2007 Şehir: Ankara Yaş: 30 Otomobil: Ford Fusion
hiç sorma 2-3 sene ömrü var aracın ama bu arada kök söktürüyolar ama dediğim gibi artık pek yanaşmıyolar bilen biliyoooo
| | |
| | #34 |
bi doblo peşime düşmüştü geçemez die çokda basmadım yanımdan geçerken gıcık verdi düştüm peşine sonra farketdim jtd imiş galiba standartda değildi çünkü deli gidiyodu ama ilk virajda yakaladım
| | |
| | #35 |
| SARMAN | Re: yerim diye düşünüp arkadan baktığınız araç oldu mu?
dün hastaneden dönüyoruz bizim k2500tci(kamyonet) ile ilerliyorum bulvar gibi bi yoldayım yanımda babam var kısa metal kasisten tam arka tekeri kurtarırken tabi 1 nerdeyse hiç kullanılmaz yine 2 ye aldım baktım aynaya bi 205 gti 1.9 oda kasislerden gecti o arkamda sagda ben soldayım onun basacagı anlasıldı o bastı ben bastım zaten sakasına anlatıyom gecmemın olanagının olmadıgını herkes biliyo neyse 2. vites biterken o yanımdan bbbuuuuaaaannn diye gecti babamda dalga geçiyo ''az daha geçiyodun lan'' ![]() |
| | |
| | #36 |
| Ace | Re: yerim diye düşünüp arkadan baktığınız araç oldu mu?
yıllar önce A kasa vectra dayız 2.0 115 hp enka dan dönüyoruz... 131 var bi tane turuncu üstünde turbocu ümit yazıyo... yolda baktık 80-90 ile gidiyo...(çevreyolu bitek biz varız) arkadaş camdan bas bas gibisinden işaret yaptı adama efendice... o kadar çok güveniyoruzki geçebileceğimize 5. vites den düşmüyoruz bile... sonuç hakkatten turboymuş ![]() adam artık kaçıncı vitese indi bilmiyorum ama ben böyle bir uzama hiç ama hiç beklemiyodum afedersiniz mal gibi seyrettik adam uçtu gitti ![]() o gün hep kendi muadili araçlala kalkmıitı adam performansını pek anlayamamışız... ilerde tekrar yavaşlamıştı saygımızı gösteren bakışlarla geçtik gittik ![]() 106 gti dayız 320 sandığımız bir araç var yolda... biraz heyecanlı hareketler yapıyo bmw ci... bastım ama sanki ben duruyorum o gidiyo ![]() 2.0 dan büyük bir motoru olduğuna karar vermiştik ağzımızı kapattıktan sonra.... ![]() bunlar tabi en çok güldüklerimiz ve hiç beklemediklerimiz.... artık trafikte kapışmayı pek tasvip etmediğimden böyle olaylarlada karşılaşmıyorum
__________________ Siz bilirsiniz |
| | |
| Reklam |
| | #37 |
| '95 | Re: yerim diye düşünüp arkadan baktığınız araç oldu mu?
Kapışmak gibi değil de..Yüksek sürat flnda deil 60-120 arası.. 2007 VGT Dizel Getzle köprüden çıktım OGS'den..Baktım bi Cooper var arkamda,S deildir nası olsa dedim,biraz yavaşladım mahsus yanıma doğru geldi,vitesi küçüldüm yumuldum gaza ama nafile Adam bir yürüdü pir yürüdü..Ben rezil oldum erken biten tork ve dewir yüzünden S deildi ama Getz'i darmadaın etti..
__________________ |
| | |
| | #38 |
| Full Metal Jacket | Re: yerim diye düşünüp arkadan baktığınız araç oldu mu?
93 yılında Flashla son sürat denemesi yaptığım bir kırmızı swift kayboldu gitti,sonradan ışıklarda GTI ve 16 plaka olduğunu gördüm. Sıkı doldurmuş.
__________________ |
| | |
| | #39 |
| ***2.ÇARKÇI*** | Re: yerim diye düşünüp arkadan baktığınız araç oldu mu?
c2vts varken kıa dızel uzamıstı ısıklarda oha demıstım eahueah ![]() bıde ozberk ben emre caddedeyken combo bızı uzuyordu az kalsın ona da oha demıstım
__________________ |
| | |
| | #40 |
| MuH@SeBeCi | Re: yerim diye düşünüp arkadan baktığınız araç oldu mu?
ışıklarda duruyoz bende 92 şahin var araç 4 kişi yanımda golf araç 4 kişi ancak onlarda 3 kız tabi çocukluk o zaman o bağırtıyo motoru ben bağırtıyom. neyse kalktık 1. vites ben değiştirmedim o erken 2 ye hattı ben hala birde verdim ayarı tabi ilk virajda arkamda kaldı kamil. kızlara da rezil oldu golfle şahine yenildi hesabı hala inanamıyorum ne gündü...
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|