"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #321 |
| Member Kayıt Tarihi: 08-01-2008
|
arkadaşlar bende eski astracıyım modeli 2001 cd modeli yerine çıkan ellegandı 1.6 100 bg araç 2000 motor değil motorda oynama vardır başka bişi olamaz kızdan böyle tokat yemek hele o pis sırıtışı hala gözümün önünden gitmiyor bayada tatlı bi hatundu |
| | |
| | #322 |
| AhMeT |
babamla ışıklarda durmuşduk bizde tempra var o zaman kadının birindede tempra 1.6ie varmış arkada öle yazıyo babam yine kalkdı kadındanmıdır arabadanmıdır nedir zorda olsa yedik ama bana o arabanın öle gitmesi biraz garip geldi çünki arabanın sesi felan çok hoş çıkıyodu böle abartıda değil çok sadede değildi
__________________ team makara group A.Ş ![]() Mesajı son düzenleyen volume81 : 19-05-2008 - 11:21 |
| | |
| | #323 |
| Member Kayıt Tarihi: 18-06-2005 Şehir: Ankara Otomobil: caravelle174psi-alfa156 1.6-passat1.9tdi
|
Arkadaşlar caravelle174 lüğümle giderken yanıma biraz hırıltılı bir ses çıkaran serçe geldi.Herif dalga geçiyo zannettim ama gaza yüklendi serçenin öntaraf zıplamaya başladı.Baktım herif uzamaya başladı.Bende basdım nese yetiştim ama adam motoru neydi bilmiyorum az daha geçiliyordum.Herif çok fena gidiyordu. Gene birgün Ankara eskişehir yolunda sabah giderken bir mersedes otobüsün yanından geçiyordum arabanın arkasından titreme gelmeye başladı.Otobüsün yanından geçmemle beraber arkamdan orta şeride siyah ımpreza gt fırladı.Adam bir kaç saniye sonra yok oldu.Aynı imprezayı aynı yolda 140 civarında giderken gördüm.Adam beni farketmedi.Yanına geldiğimde 180-190 da idim herif gördüğü gibi asıldı.Geçirmedi ama kendisiyle baya eğlendik.Araba bayağ yüklüydü.1 sene sonra bende impreza aldım.Biraz geç oldu ama sizlerle paylaşayım dedim. |
| | |
| | #324 |
| Crazy LIPs ... |
1 qün küçükyalı sahilde Ben ( aveo ) passat , astra en öndeyiz ... Yolun sağında park etmiş 206 lar şahinler var sahipleri dışarıda duruyo.. arkadaşlara işaret yaptım şunlara bakın die .. biraz qürültü yaptım .. passat da kendine sandı devir attırmaya başladı bu passatı 3 e kadar alırım sonra ben sağa qeçer yawaşlarım die düşünürken adamın biri koşarak qeldi cebinden bi şey çıkardı ... Polis aldı ikimizi .. meğer orda duran 206 lara falan ceza yazıyomuş sivil ekip çevreyi rahatsız etmekten 55 er lira ceza yiyip üzerine de kahvemizi içip qeri dönmüştük artık kim kimin arkasından bakmıştır bilemiyorum
__________________ Su katılmamış Apache ! |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|