"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #101 | |
| AOVGFG Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 29 Otomobil: uçar gider
| Re: yerim diye düşünüp arkadan baktığınız araç oldu mu? Alıntı:
cayır cayır. benim geç düştü tabi jeton ![]() başlığa uygun oldu, yerim diye düşündüm ve arkasından baktım. yerdim ayrı konu ama gerek görmedim | |
| | |
| | #102 | |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
| Re: yerim diye düşünüp arkadan baktığınız araç oldu mu? Alıntı:
![]() alış bunlara şimdiden | |
| | |
| Reklam |
| | #103 |
| AOVGFG Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 29 Otomobil: uçar gider
| Re: yerim diye düşünüp arkadan baktığınız araç oldu mu? alıştım sayılır, çok eğlenceliler valla |
| | |
| | #105 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
| Re: yerim diye düşünüp arkadan baktığınız araç oldu mu?
Zaman aşımı benimkisi ![]() |
| | |
| | #106 |
| VİP ÜYE Kayıt Tarihi: 19-03-2007
bugün öğlen saat 1 civarında silifkeden susanoğluna geliyodum, accent vardı bende 1.6 kırmızı ışıkta en öndeyim yanımda siyah 1.6 eski kasa bi toledo duruyor. ben kesin bunu geçerim demedim ama en azından kısa bir süre kafa kafaya giderim dedim. neyse ben hızla kalktım yaklaşık 30sn. sonra adam beni geçti ama nasıl geçti yetişmemin imkanı yok valla bu kadar hızlı bi araç olduğunu bilimiyodum toledonun
__________________ mevcut değilim artık. |
| | |
| | #107 | |
| +200hp club Kayıt Tarihi: 10-07-2004 Şehir: balıkesir,izmir Yaş: 24 Otomobil: n/a vectra v6, bmw e90
[quote=The KrAl;1521069] Alıntı:
![]() ![]() ![]() 316 ciyle demek aynı bizim son hız... c200 hımm gecebilrz bellı olmaz... ben dıorum pedere ztn e200lerı yerız dıye sasırıo otomatık ağır dıom hımm yapıo ![]() e39 520ylede ve 2000 model 318 le fılanda bellı olmaz sanırsam otomatık zor kaldırır gtunu aslında (otobanda ayırır orası ayrı)sizin denemede zevkli olmus 3 araba 210 la zeytınler duzluğunden bahsedıo olabilirsin sonu görulmuo o duzluğun
__________________ | |
| | |
| | #108 | |
| +200hp club Kayıt Tarihi: 10-07-2004 Şehir: balıkesir,izmir Yaş: 24 Otomobil: n/a vectra v6, bmw e90
[quote=arnawood ömer;1520285] Alıntı:
__________________ | |
| | |
| Reklam |
| | #109 |
| © Kayıt Tarihi: 02-07-2005 Şehir: ankara Otomobil: 9n
bilmem valla baya uzun hafif iniş, arkasından acayip de bi düzlük. ben o taraftan hiç gelmemiştim yukarıdan sapıyorduk biz. aşağısı baya iyiymiş. yokuştan hızı alıp düzlükte catır catır gidiyosun. tam 210 görmedim de 208 filan, yuvarla gitsin ![]() o deil 102lik jettada helal gidiyomuş, arabanın bagajı yere değecekti 5 kişi nasıl yüklüydü düzde beraber gittik bir yana, yokuşlarda yanına yaklaştırmadı ikimizi. ama inanılmaz zevkliydi. 316i ile sollamalardan pek hayır gelmez açıkcası ben Passat 2.0'i otoyolda yokladın sandım. öteki türlü yarar seni 2.0 Passat adam tam basmıyordur bence. bazıları tam basmıyor nedense, çok yakın basıyorlar ama kicklemiyorlar tam olarak.
__________________ www.travian.com.tr |
| | |
| | #110 | |
| SARMAN | Re: yerim diye düşünüp arkadan baktığınız araç oldu mu? Alıntı:
o ne oluyo ne anlama geliyo ne işe yarıyo erkekliğe bok sürmemek için sormicaktımda dayanamadım ![]() | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|