"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #101 |
| Alcatraz Her Yanda ... Kayıt Tarihi: 26-01-2007 Şehir: İskenderun Otomobil: )
|
bugün öğrendim abi kanser miş ![]() ![]() okuLdan 16:00 da geldim tel çaldı açtım kanser oLduğu sölenmiş ağladı falan telde bi kötü oLdum fazla dayanamadım bende patladım ağlamaya başladım
|
| | |
| | #103 |
|
saoL abi |
| | |
| | #104 |
| AhMeT |
eray geçmiş olsun çok üzüldüm bak şimdi iyileşir inşallah
__________________ team makara group A.Ş ![]() |
| | |
| | #105 |
| arıza Kayıt Tarihi: 30-12-2007 Yaş: 22
|
vallaha kardeşim zor bişi işallah hemen geçer erkenmiymiş bari işallah erken safasında dır..... |
| | |
| | #106 |
| Snek Vız vız vız........! |
Kanser artık eskisi gibi korkulacak bir hastalık değil Geçen sene Ananem yumurtalık kanserine yakalandı Kemoterapi gördü Şimdi gayet iyi hastalığı vücudundan attı şimdi sadece rutin kontroller için gidiyor hastaneye.. Kafa na takma İyleşir GEçmiş olsun ....
__________________ Bir İnsanın Onuru Mensubu Olduğu Bir Milletin Yüceliği Ve Şerefi İle Eşdeğerdir..! |
| | |
| | #107 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
| +1 geçmiş olsun
__________________ Olmayan şeyi olmuş gibi düşünerek kendini kandıran kişi |
| | |
| | #108 |
| Senior Member |
öncelikle geçmiş olsun.. sadece sağlık dilerdim ama tüm sevdiklerime..
__________________ Apache mode on |
| | |
| Reklam |
| | #109 |
| mutluluklar komada... |
geçmiş olsun inşallah iileşir
|
| | |
| | #110 |
|
Hepinize çok teşekür ederim bi tesadüf üzeri öğrenilmiş kanser oLduğu arkadaşım düzenLi kontroLLerini yaptırırken kanser oLduğu ortaya çıkmış ve erken safasındaymış inş iyileşilir bütün duaLarım onunla![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|