"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Orhan Baba Kayıt Tarihi: 05-03-2007 Şehir: Ankara Yaş: 30 Otomobil: Ford Fusion
Blog Kayıtları: 4 | Tavşan ameliyat etmece http://www.10mg.nl/index.html?detectflash=false Elektriği vericez, sonrasında bayılınca traş edicez ama göbeğinin heryerini hızlı bir şekilde, sonrasında kalem otomatik olarak çizecektir bisturi ile üst çizgiden kaymadan acacağız.. sonrada penset ile bağırsakları kenarlara çekicez.. soldakini sağa sağdakini sola olcak şekilde sonra mouse iconunu alın tabağa koyun.. yerine ilacı bırakın işte bu kadar hade bakalım turboydu egsozdu kolay şu bizim tavşanı bi sağlığına kavuşturun
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #2 |
| Excalibur |
hahaha çok güzel abi paylaşım için sağol |
| | |
| | #3 |
| Orhan Baba Kayıt Tarihi: 05-03-2007 Şehir: Ankara Yaş: 30 Otomobil: Ford Fusion
Blog Kayıtları: 4 |
ertan yapabildinmiii
| | |
| | #5 |
| ...TeaM RiDeRS... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Şehir: İstanbul/Merter Yaş: 28 Otomobil: Impreza Gt
|
Tavşan değil ayı yavrusu traşla traşla bitmiyo
__________________ |
| | |
| | #6 |
| Facelift Operator Kayıt Tarihi: 09-06-2005 Yaş: 28
|
ya mouse iconunu alamıyorum aldım tamam verdim ilacı ![]() ben aslında direk elektrik verip hayata döndürmüştüm onu
__________________ |
| | |
| | #7 |
| Gerçekçi OL imkansızıİSTE |
tavşanı ameliyat ettim. bağırsaklarındaki dügümü çözdüm. böbrekler yanlış yerdeydi değiştirdim. hazır açmışken, fıtığını aldım, ciğerlerini temizledim, damarlarında ki tıkanıkları açtım .bilumum yedek parçasının bakım onarım ve tamirini yaptım, şimdi çok mutlu |
| | |
| | #8 |
| POKERAY |
baytar çağırdım ameliyat etti ![]()
__________________ FORUMUN İMAMI |
| | |
| | #9 |
Blog Kayıtları: 4 |
valla böyle 2-3 oyun daha bulsak ne cerrahlar çıkar burdan
| | |
| | #10 |
| Excalibur |
yapmammı be abi cerrah gibiyim mübarek |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|