"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| bg-kj/b-bxl/tr-ist! Kayıt Tarihi: 14-04-2008 Şehir: istanbul Yaş: 27 Otomobil: citroen C 5
| şuanda neler hissediyorsun/yapıyorsun?
o anki ruh halini anlatalım ilk ben başlim şimdi ufaktan viskimi yudumluyorum yorucu ve stresli bir gün geçirdim yarında bunun daha ağrı olacak hazırlanmak için iyi seçenekmi hayır belki ama iyi hissetiriyor
__________________ Hay Bin Kunduz!!!! |
| | |
| | #2 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Sigara yaktım.. Snowboard'la ilgili bir konu açtım riders'a az önce.. Kışa daha çok olduğu geldi aklıma.. Feci moralim bozuldu.. Bir an önce kış gelsin kar yağsın istiyorum. |
| | |
| | #3 |
| bg-kj/b-bxl/tr-ist! Kayıt Tarihi: 14-04-2008 Şehir: istanbul Yaş: 27 Otomobil: citroen C 5
|
yahu ozan kusura bakma isminle hitap ediyorumda bende yağmur yağsa diyordum şimdi pc başında olmaktansa yağmuru dinlemek/izlemek isterdim yalnız kaldığım son anlar keyfini çıkarmak istiyorum ailem yurtdışında ben yaşlnız yaşıyorum ama 2 ay sonra evlenicem insan yalnızken ne yapar hepsini yaptım dahada doyamıyorum
| | |
| | #4 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Ne diye hitap edeceksin ki abi başka? ![]() Senin mesajı okuyorum.. Aslı'dan Kördüğüm çalmaya başladı Winamp'ta... ![]() Yağmur yağsa.. CD'yi taksak, bu çalsa, çook hafif virajlı bir yol olsa, gece olsa... Olsa da olsa.. |
| | |
| | #5 |
|
ben başka bir sitede moderatörüm orada ayıp oluyorda nickle hitap etmeyince ![]() yahu bu msn yazışmasına benzemesin kafam iyi olmaya başladı yağmur yok zaten bende slow şarkıları seçtim winamp tan takılıyorum bazen anlamasamda yabancı şarkılar çok daha fazla etkiliyor beni bunuda çözemiyorum birtürlü
| | |
| | #6 |
| MdfyM Team |
Bir oyun indiriyorum ama passport hakkımın bitmesine çok var, gözümden de uyku akıyor, passportu yeniden aktive etmek için beklesem mi zıbarsam mı diyorum. Bir de yarın Beylikdüzü'ne gidecem hangi yoldan gitsem diye düşünüyorum.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| Reklam |
| | #7 |
|
hangi oyun buarada bende oyun istiyorum son zamanda evde daha çok vakit geçiriyorum strateji yada rally oyunlarından başkada pek ilgimi çekmiyor seninki ne tür?
| | |
| | #8 |
| Senior Member |
Çok yoğun bir gündü, fiziksel ve ruhen. 1 birayla gevşedim biraz, arkadaşlarla internet+cepten geyik yapıyorum. Çok mutluyum.
| | |
| | #9 |
| Senior Member | Hangisine yuh ya, anlamadım.
| | |
| | #10 |
| Uur |
Bira mı açtım yemişimi hazırladım,Cengiz İmren'in yeni şarkısını dinliyorum Biraz hüzün iyi gelecek gibi bana
__________________ Cumhuriyet orduları, vatanın emin ve metin hâmisi olarak hürmet ve kuvvet mevkiinde kalmışlardır. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|