"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| ViRtUeEeE | Sihirli Deynek...
Evet arkadaşlar oyunumuz şu... şuan elinizde sihirli bir deynek olsa , ne yapmak isterdiniz???? |
| | |
| | #2 |
| Alcatraz Her Yanda ... Kayıt Tarihi: 26-01-2007 Şehir: İskenderun Otomobil: )
| Re: Sihirli Deynek...
-18 yaşında olup ehliyetimin olmasını -West Side daki Dostumu alıp arabayla gezdirmek -106 Gtimin kapının önünde hazır olmasını -106 ımın Dehşet modfyeli olmasını -Sagopa k.Snoop Dog,Jay-z,Dmxin bizim evde olmsını |
| | |
| | #3 |
| '95 | Re: Sihirli Deynek... SMT 7 wiring diagram çıkarırdım K7J'cik için.Ehm..Bide iskendere turbo manifoldu ile komple egzosu yaptırırdım beleşe
__________________ |
| | |
| | #4 |
| Face | Re: Sihirli Deynek...
(hayalya)skyline la 1 km yan gıderdım |
| | |
| | #5 |
| street art Kayıt Tarihi: 09-02-2007
garajda bi tane honda cbr 125 rr +kanuni buffalo hayat boyu yetcek kadar belton ve montana marka boyam olmasını isterdm
|
| | |
| | #6 |
| ***2.ÇARKÇI*** | Re: Sihirli Deynek...
lambo countash(ıcınde omrum boyunca benzın+vergısını odeyebılecegım kadar parayla tabı.. )
__________________ |
| | |
| Reklam |
| | #7 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 14-08-2006 Yaş: 19
Istanbul'a gitmek. Ama su anda.
|
| | |
| | #8 |
| ÜzgünBakanÜye | Re: Sihirli Deynek... Onlar evin altını üstüne getirir sen bide hizmetçi dile bence |
| | |
| | #9 |
| tanımlanamayan member | Re: Sihirli Deynek...
Arkilerimin yanımda olmasını
__________________ i be anladık |
| | |
| | #10 |
| Alcatraz Her Yanda ... Kayıt Tarihi: 26-01-2007 Şehir: İskenderun Otomobil: )
| Re: Sihirli Deynek... O zaman 250 tanede hizmetçi 3 katlı 1000 m2 bir ev 5 katlı ve biz orda bu admlarla parti yapıyoruz kızlar falan bütün modifiyem.com orda
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|