"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
| -->SaG tuşta ne varsa buraya Yapıştırın ! <--
İlginç olduğunu düşündüğüm bir oyun ![]() mutlaka kes yapıştırlar linkler vb kopyalıyoruz... hadi paylaşalım bakalm
__________________ Mınaaaa |
| | |
| | #2 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
| Re: -->SaG tuşta ne varsa buraya Yapıştırın ! <--
Özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir. Ben milletimin en büyük ve ecdadımın en değerli mirası olan bağımsızlık aşkı ile dolu bir adamım. Çocukluğumdan bugüne kadar ailevî, hususî ve resmî hayatımın her safhasını yakından bilenler bu aşkım malumdur. Bence bir millete şerefin, haysiyetin, namusun ve insanlığın vücut ve beka bulabilmesi mutlaka o milletin özgürlük ve bağımsızlığına sahip olmasıyla kaimdir. Ben şahsen bu saydığım vasıflara, çok ehemmiyet veririm. Ve bu vasıfların kendimde mevcut olduğunu iddia edebilmek için milletimin de aynı vasıfları taşımasını esas şart bilirim. Ben yaşabilmek için mutlaka bağımsız bir milletin evladı kalmalıyım. Bu sebeple milli bağımsızlık bence bir hayat meselesidir. Millet ve memleketin menfaatleri icap ettirirse, insanlığı teşkil eden milletlerden her biriyle medeniyet icabı olan dostluk ve siyaset münasebetlerini büyük bir hassasiyetle takdir ederim. Ancak, benim milletimi esir etmek isteyen herhangi bir milletin, bu arzusundan vazgeçinceye kadar, amansız düşmanıyım. arif abimin konusu için almışım sanırım kaç saattir bekliyormuş ...
__________________ Mınaaaa |
| | |
| | #3 |
| cmstasarim.com | Re: -->SaG tuşta ne varsa buraya Yapıştırın ! <--
-- phpMyAdmin SQL Dump -- version 2.8.1 -- http://www.phpmyadmin.net -- -- Sunucu: localhost -- Çıktı Tarihi: Aralık 01, 2006 at 06:07 ** -- Server sürümü: 5.0.21 -- PHP Sürümü: 5.1.4 -- .. . bu varmış... birazını sildim. yoksa sayfalar sürebilirdi..
__________________ [Kurallara Aykırı İmza Boyutu] Tıklayın |
| | |
| | #5 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
Hediye Biraz ince fatura dökümü yapmıştım bir firma için, bazı kalemleri de hediye etmiştim oradan kalmış |
| | |
| | #6 |
| from BHYAL to İÜ | Re: -->SaG tuşta ne varsa buraya Yapıştırın ! <--
bende bişey yokmuş
__________________ |
| | |
| Reklam |
| | #7 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 14-08-2006 Yaş: 19
george town university bişi araştırıyodum da ondan kalmış |
| | |
| | #8 |
| Senior Member | Re: -->SaG tuşta ne varsa buraya Yapıştırın ! <--
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #9 |
| Ikon The Verbal Hologram* Kayıt Tarihi: 05-07-2005
∞ Bir mesaja +∞ yapmak için kopyalamıştım.
__________________ ![]() |
| | |
| | #10 |
| __________________ | Re: -->SaG tuşta ne varsa buraya Yapıştırın ! <--
İmpreza exhaust sound
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|