"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| clthouse.com exotic cars! |
modifiyem diyince, sitenin yuzu direk aklima gelio
__________________ |
| | |
| | #22 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
arada bir yazılanları okumadan direk başlığa göre yorum yapılabilen, acemilerin modifiyeye dair temel bilgileri öğrenebileceği, gerek muhabbet ortamı gerek yapılan/yapılacak olan restorasyon ve modifiye çalışmlarını heyecanla takip ettiğim ,bi dünya ıvır zıvır bilginin yanında işime yarayacak teknik şeyleri öğrendiğim,Focusun iyi yol tututğunu, vtecin 5500 den sonra kudurduğunu torbonun ne halta yaradıgını,yay ın en rantıbıl modifiye ürünü oldugu bu cumlelerı sabaha kadar artırabileceğimi diyerekten benı gun boyu oyalayan kafamı dagıtmaya yarayan güzel bir ortam olduğu aklıma geliyor ayrıca ozan +1
__________________ Olmayan şeyi olmuş gibi düşünerek kendini kandıran kişi |
| | |
| | #23 |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46
|
sevdiğim insanlar bulundugu için girdiğim forum
|
| | |
| | #24 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
| Ana fikir bu ....
__________________ Olmayan şeyi olmuş gibi düşünerek kendini kandıran kişi |
| | |
| Reklam |
| | #25 |
| Ford lover |
Araba dolu forum
__________________ |
| | |
| | #26 |
| AOVGFG Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 29 Otomobil: uçar gider
|
efsane zamanlar geliyor.
|
| | |
| | #27 |
| Alcatraz Her Yanda ... Kayıt Tarihi: 26-01-2007 Şehir: İskenderun Otomobil: )
| Valla aklıma saygılı yönetim geliyor.Üyelere karşı gayet kibar ve dinleyen bir yönetim var.Güzel bir arkadaşlık ortamı var.Her türlü sohbet geçiyor.Araba konuları hakkında gayet bilgili üyeler var. |
| | |
| | #28 |
| clthouse.com exotic cars! |
I LOVE MODIFIYEM arabamdaki sticker aklima gelior,sitede geçirdigim yillar aklimda
__________________ |
| | |
| | #29 |
| nuriQocca |
uykusuzLuğum,eskiLerden bi şeyLer okumak,yeni mesajLar'a tıkLmak,nickLerin beynimde kazınmış haLLeri..
__________________ iki kapıLı bir honda..gedeyorum gündüz gece.. |
| | |
| | #30 |
| ...TeaM RiDeRS... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Şehir: İstanbul/Merter Yaş: 28 Otomobil: Impreza Gt
|
siyaset tartışmaları ve bunlardan dolayı bana KAL gelmesi ve artık foruma günde 2-3 mesaj yazmam
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| aklınıza, diyince, geliyor??, modifiyem |
| Konu Seçenekleri | |
|
|