"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| ViRtUeEeE | İnsanları karşıya geçirebilirmisin???? http://freeweb.siol.net/danej/riverIQGame.swf bu adrese girin. sağ alt köşedeki büyük butona tıklayın oyun başlayacaktır. amaç herkesi karşıya geçirmek. kurallar: * sadece 2 kişi binebilir. * baba, anne olmadan kızlarla yalnız kalamaz. * anne, baba olmadan oğullarla yalnız kalamaz. * hırsız, polis olmadan diğerleriyle yalnız kalamaz. * sadece anne, baba ve polis tekneyi kullanmayı biliyor.
__________________ White Cars Team |
| | |
| | #2 |
| wild wide bang :) Kayıt Tarihi: 18-02-2008
|
bu oyun çok fena şiddet içeriyor bi sal için insan çocuklarını döver mi ya
__________________ Hayata pause ... |
| | |
| | #3 |
| ViRtUeEeE |
ahahhha ![]() ben geçirdim hepsini çok ufak bir püf noktası var ip ucu vereyim hırsiz ve polisten başlayın
__________________ White Cars Team |
| | |
| | #4 | |
| membran member Kayıt Tarihi: 24-06-2006 Şehir: darfur Yaş: 23 Otomobil: 4 tekerli kara taşıtı
| Alıntı:
__________________ Close your eyes.. Let me kiss you.. | |
| | |
| | #5 |
| AOVGFG Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 29 Otomobil: uçar gider
|
verilmişti sanırsam, çözmüştük de zamanında şimdi tekrar uğraşamıycam.
|
| | |
| | #6 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 02-12-2007 Şehir: Otuz4 Yaş: 17 Otomobil: (şimdilik) yok
|
geçirdim yehuu
__________________ kafam uzunca bi süre bozuk olucak... Allah yardımcımız olsun |
| | |
| | #7 |
| lfs's ™∂яιƒт кιηg® |
Allah kahretsin ![]()
__________________ ![]() |
| | |
| | #8 |
| Team Lada |
tekne kaç kişi alabiliyo.. hepsini yükleyelim |
| | |
| | #9 |
| ***Shelby*** Kayıt Tarihi: 04-03-2007 Şehir: ÇANAKKALE/GBOLU Yaş: 20 Otomobil: CLİOSPORT
|
naısl olcak yaaa
|
| | |
| | #10 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
|
yaptım hehe ama işyerindeki lap top ta paint yok kopyala yapıstır yapamıyorum :Sbi nokta birden takıldım bi kac saniye düşündüm ama sonra birden cozdum davayı |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| geçirebilirmisin, insanları, karşıya |
| Konu Seçenekleri | |
|
|