"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| ѕιη¢є 1967 |
-pc nin kasmasına.. -trafikte gereksiz korna çalan öküzlere.. -devlet kurumlarının geneline.. -arabanın etrafında top oynayan veletlere ![]() -sana o konuda bilgili olduğun için fikir danışıp sonra da kendi bildiğinin daha iyi bi yol oldunu savunan lara(madem bildini okuyacan sorma lan o zaman) -tiki lere ![]() -bekletilmeye.. -siyasetçilere özellikle RTE.. -uyurken gürültü yapılmasına.. -magazin programlarına.. -sahil yolunda 50 km den yukarısına radar cezası yazılmasına.. -sol şeridi işgal edenlerin alayına.. -şarkıcı türkücü oyuncu tayfasının % 80 ine.. -klavye delikanlılarına.. -yonfa,facebook ve türevi sitelerin alayına.. -ağzıyla içmeyi bilmeyenlere.. -örümcek beyinlilere.. -bilip bilmeden her .oka yorum yapanlara.. -kendini beğenmiş burnu havada tiplere.. -sonradan görmelere.. -belinde makine taşımayı marifet sandığı gibi taşıma adabını dahi bilmeyip her fırsatta milletin gözüne sokan dangalaklara.... -magandalara.. -haşeratlara ![]() -karı kız milletinin gereksiz kapris ve kıskançlıklarınaa.. hasta oluyorum ulannn ![]() off yoruldum |
| | |
| | #22 |
| Rott ;) |
çalışması için para verdiğimiz adama bi iş söylediğimde yapamam demesine şu jipi verde kız tavlayalım diyenlere antika arabaları sevdiğim için beni geri kafalı sananlara özentilere saçını kestirip gelip nasıl olmuş diye sorupta kötü cevabını alınca sanane diyenlere el şakası yapanlara aynı çalma listesinde müslüm gürses'le lorena mc kennit olmaz diyenlere sabahları çekiç sesiyle uyanmaya bilmediği halde biliyorum diyenlere yapamayacağı halde yaparım diyenlere şahini satıp 106 alıp şahincileri küçümseyenlere 1951 model jipime bakıp inceleyip komple boyalı bu araba diyenlere dik yokuş çıkarken babannemin arkadaşlarının "yavaş git evladım demelerine" minibüsçülere sinyal kolunu sadece tesbih vb asmak için kullananlara... gündüz farlarını yakmayıpta bana selektör yapıp farların yanık diyenlere... vs.vs.vs. alayına kılım |
| | |
| | #23 |
| wild wide bang :) Kayıt Tarihi: 18-02-2008
|
bu ara sadece kendime hasta oluyorum gıcık oluyorum kendime format çekmem lazım |
| | |
| | #25 |
| Senior Member |
öğlen sıcağında güneşin altında beklemiş arabaya binmeye gıcık oluyorum
__________________ www.otvyehayir.com |
| | |
| | #26 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 02-12-2007 Şehir: --- Otomobil: ------
| hep boşluğunu hissettim... ihtiyaç duydum ![]() atın pis elektriğinizi |
| | |
| | #27 |
| MiliTanZ. |
şuan yan dairedeki inşaata hassstaa oluyorum.
__________________ |
| | |
| | #28 |
| __________________ |
İzmirin şuanki sıcağına.
__________________ |
| | |
| | #29 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 02-12-2007 Şehir: --- Otomobil: ------
|
osmanbeyden m.köye yürümeye ![]() bide metronun o upuzuuun merdivenlerine |
| | |