"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| beni unutmaın geri döncem Kayıt Tarihi: 17-01-2008 Şehir: - Otomobil: -
|
Aklıma geldikçe yazarım baya zor bir konuymuş
__________________ '' BİR SANA DOYAMADIM BİRDE SABAH UYKUSUNA ''! |
| | |
| | #12 |
| F1 mode on- Kayıt Tarihi: 15-03-2007 Şehir: antalya-ankara Yaş: 21 Otomobil: belki bi gün STI-
Blog Kayıtları: 4 |
WRC bilekliğine ''Bu ne böyle otellerde verilen dandik şeyler gibi'' demelerine.. Votka içiyorum diye alkolik diyenlere.. Yolda yürürken Rusça laf atanlara.. Çeviri yaparken bi kelimeyi yerine oturtamamaya.. Carte Dor karamel ateşinin hemen bitmesine.. Şu anda buraya yazmak isterken elime tutuşturulan çeviriye ![]() ![]() ![]()
__________________ It's easy to be sweet to you before i love you |
| | |
| Reklam |
| | #13 |
| MdfyM Team |
Ben bu konunun abonesi olacam belli oldu.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #14 |
| Ehliyetimin olmamasına, Babamın bana arabayı istediğim zaman vermemesine, Modifiyeli bir arabamın olması için biraz daha bekleyeceğime, 5 senedir aynı arabayı kullanmamıza ve nihayet yeni bir araba alacağımıza, Sinir, hasta, uyuz ,gıcık oluyorum ![]() ![]()
| | |
| | #15 | |
| Miyendis | Alıntı:
Babanın sana arabaayı ehliyetsizken veriyor olması neyine yetmiyor? | |
| | |
| | #16 |
| MdfyM Team |
1. İşlerimin her zaman ters gitmesine 2. Hatasını kabul etmeyen insanlara 3. Cahillere (her türlü) 4. Cahil olup da bir de bana cahilliğini ben aptalmışım gibi empoze etmeye çalışan zavallılara 5. İletişim yoksunu davarlara 6. Çevresine kaşı saygısız insanlara 7. Devlet kurumlarının tamamına (özellikle bağkur şu sıralar) 8. Siyasilerin tamamına 9. Kendini bi halt sanan kız çocuklarına hasta oluyorum.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #17 |
| Miyendis |
Bilmediği halde nerdeyse otorite gibi konuşan tüm insanlara, Mühendis olup da ne olucak sen en iyisi öğretmenlik yaz diyen akraba ve tanıdıklarıma, Hava harp okulunun istediği belgeleri tamamlamak için bir oraya bir buraya koşturup durmama, ... |
| | |
| | #18 |
| __________________ |
Asıldığım kızların bana bakmamasına
__________________ |
| | |
| Reklam |
| | #19 |
| İstiyorum tabi.
| | |
| | #20 |
| __________________ |
Trafikteki dengesiz hareketler yapan taksilere.. Işıklarda beni gaza getirmek isteyenlere.. Trafikte laf atan kızlara...
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| hasssta, oluyorum |
| Konu Seçenekleri | |
|
|