"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 02-12-2007 Şehir: --- Otomobil: ------
| Hasssta oluyorum!!!
Coupe arabanın arkasından inmeye ![]() Telefonumun şarjının bitmesine ![]() Msjlarıma cevap gelmemesine ![]() Otobüsün ağzına kadar dolu olmasına ![]() Trafiğin yavaş yavaş yoğunlaşmasına ve tıkanmasına ![]() Mal sahibinin kiracıya arıza çıkartıp işi bozmasına ![]() 50 YTLlik fark için 1000 YTL den olmaya ![]() Otoparkta bizim arabaları en dip köşelere atmalarına ![]() HASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSTA OLUYORUM ARKADAŞ ![]() ![]() ![]() oh be biraz rahatladım sanki... sizde atın pis elektiriğinizi bu konuya Mesajı son düzenleyen garage_34 : 05-08-2008 - 12:17 |
| | |
| | #2 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
geçmiş olsun
__________________ Olmayan şeyi olmuş gibi düşünerek kendini kandıran kişi |
| | |
| | #3 |
|
eyw. abi |
| | |
| | #4 |
| arıza Kayıt Tarihi: 30-12-2007 Yaş: 22
|
bu neki şimdi.... bn hiç birşeye hasta olmuyorum desem kızmazsınız umarım....
__________________ herşeyin bittigi yerde bn başlarım |
| | |
| | #5 |
| ViRtUeEeE |
internette istediğim bi sayfa açılmadığında ![]() maj larıma cvp gelmiyince ![]() arabamın benzini bittinde ![]() ![]() yan komşunun her pazar sabahı saat 7 de tadilat yapmasına ![]() ![]() ![]() ![]() otobüs yolculuğnda ayakkabısını çıkartanlara ![]() ![]() ![]() vs.vs.vs
__________________ White Cars Team |
| | |
| | #6 |
| Forever MB Kayıt Tarihi: 04-02-2008 Şehir: bahçeşehir Otomobil: 20O6 hdi
|
alt geçit çalışmalarına, sol şeritte 50 yle gidenlere, sarı minübüslere vs vs |
| | |
| Reklam |
| | #7 |
| Senior Member |
Cahil insanlara hasta oluyorum.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #8 |
| Japanese Car Fan |
sabahın köründe üst kattaki seslere intenernetim kesildiğinde bilgisayarımın sürekli kitlenmesine mp3 üme virüs bulaşmasına arabanın lastik havalarını iki günde bir kontrol etmeye (bişi var ama ) HASTA OLUYORUM Mesajı son düzenleyen atalay43 : 31-07-2008 - 14:32 Sebep: imla |
| | |
| | #9 |
| _(*)_COOL_(*)_ | Gitar dersi veriyorum. İlk görüşmede öğrencinin ben gitarı nekadar sürede öğrenirim demesine hasta oluyorum! çıldırıyorum.! Arabanın benizininin bitmesine DUrmadan bademciklerimin iltahaplanmasına Gİtarımın telinin kopmasına Sevgilimin bekletmesine Sıcaklara Bilgisayarın yavaş çalışmasına Aptal aptal araba süren insanlara Odamın tozlanmasına Telefonumun tuşları tutukluk yapıyo bazen, yeni aldım halbuki İstediğim jantları bir türlü alamadım Evde odama kurulup sigara içemiyorum Komşu çocukları sürekli benim köpeği havlatıyo Kapıcının adamına göre muamele yapmasına Sandalyem sallanıyo beni hasta ediyo Arabadan çıkarken öküz gibi kapısını benim arabaya vuranlara hasta oluyorum Hergittiğim yerde tanıdık birisini görmek beni hasta ediyo Telefon hiç susmuyo kapatınca bozuk atanlara hasta oluyorum AKP ye hasta oluyorum ve tüm siyasetçilere Hocaların artistliğinden geçilmiyor hasta ediyolar beni Bu sıcaklarda yaz okuluna gidiyoruz haftanın 3 günü sabah8 akşam5 Sevgilimle tatile çıkacaktık. İş yerinden tatil izini çıkmamış. ÇILDIRDIM! Midem rahatsız şuanda sinir etti beni Doğalgaz hattı çektikleri yollara boktan bir yamayla kapatmışlar geri çöktü yollar köstebek yuvası Benzinin pahalı olması hasta ediyo beni Havuzlardaki orangutan, ayı, haşere,vs... topluluklarına hasta oluyorum Facebook denilen olaya vs.....
__________________ |
| | |
| | #10 |
|
içtikten sonra kusmaya ![]() hassssssssta oluyorum!!! |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| hasssta, oluyorum |
| Konu Seçenekleri | |