"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Uur | Re: Güzel Sözler (Kamyon yazıları)
Bu yazılarla ilgili aklıma bi anı geldi bilmiorum bilen warmı yolda tırlar hep birbiriyle dadaşıp uzun sellektör yaparlarmış bi adamında tırın arkasına yazdığı yazı şu Ananda uzun severdi.O an koptum işte ![]() ![]() |
| | |
| | #12 |
| Türkiye Türklerindir!!!! | Re: Güzel Sözler (Kamyon yazıları)
Sosyetenin süslü basamaklarında ayak izimiz olmasa da, karakolda ismimiz, her kızda resmimiz vardır. Bunu yazmak için yolumdan saptım geçen sene |
| | |
| Reklam |
| | #13 | |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
| Re: Güzel Sözler (Kamyon yazıları) Alıntı:
Bu yazdığın benimkilere 5 çekermiş | |
| | |
| | #14 |
| Citro PoweR Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Mersin Yaş: 29 Otomobil: BMW 5.20d, Citroen C4 VTS, Volvo XC90 D5 AWD
| Re: Güzel Sözler (Kamyon yazıları)
Ben ilginç birtane görmüştüm diğer klasiklerin yanında farklı geldi "klibimde oynarmısın" |
| | |
| | #15 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 15-03-2005 Yaş: 28
gidişine yollar duruşuna kızlar hasta bir sana birde gece uykusuna hasretim bunlarda benden |
| | |
| | #16 |
| Keptın | Re: Güzel Sözler (Kamyon yazıları)
"Sensizliği Taşıyamam" yazıyordu birinn arkasında |
| | |
| | #17 | |
| Deli Deliden imam ölüden. Kayıt Tarihi: 25-06-2005 Yaş: 28
bunlarda benden ![]() ate$le yakla$ma. seni de yakar bu a$k beni de (bi tanker arkasından alıntı) yine podyumdasın do you love me? king of the roads gözlerin güzel ama bakmasını bilmiyorsun o gözlerin var ya! benim olacaksın delikanlıca kaderimse düzülmek, niye bu üzülmek... (hayır bunu okuduğumda sakaryada çaktırmadan da şöföre baktım varmı bi kırıklık diye ) boynumuz yiğit boynu bükerse sewda büker.. dedikodu bunlar...kapılma rüzgarıma nezle olursun...arabam yokki manitam olsun..biz kamyoncuyuz güzelim canın saolsun...buda benim için son nokta değişim hayatın yasasıdır... | |
| | |
| | #18 |
| Uur | Re: Güzel Sözler (Kamyon yazıları)
Benim Giydiğim Şort Sana Kapri OLur ![]() ![]() |
| | |
| Reklam |
| | #19 | |
| direk download.. Kayıt Tarihi: 04-02-2005 Yaş: 21
__________________ bu imza alanı her türlü reklam için kiralıktır.. | |
| | |
| | #20 |
| King of the Music Kayıt Tarihi: 29-05-2005
Minibüsün arkasında da şu yazıordu.'' İnsanları tanıdıkça hayvanları daha çok sevmeye başladım''' yazıodu.bence cok anlamlı bısı
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|