"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Full Metal Jacket | www.popomundo.com İlginizi çekebilir matrak bir strateji oyunu,amaç geliştirmeleri yapıp bir rock star olmak ancak farklı alternatiflerde bulunuyor.Kişilik ve yetenek geliştirme üzerine kurulu. Mesela ben ilk konserimi verdim detayı aşağıda,ben konser yöneticisiydim.Aynı zamanda sanatçı sahibi. ogunmisir Bronx Pop Istanbul 2007-09-23 sahnesinde Sanatçı: ogunmisir Mekan: Bronx Pop Istanbul Zaman: 2007-09-23 20:00 Seyirci: 100 kişi Kazanç: 1 US$ Bilet fiyatı: 250 US$ Rezervasyon tarihi: 2007-09-21 Hırs:Normal Sanatçılar : M. Yıldırım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 8 şarkı çalındı. Malesef, konser sırasında pek çok şey oldu ama çok az müzik vardı.
__________________ Mesajı son düzenleyen ogunmisir : 24-09-2007 - 12:29 |
| | |
| | #2 |
| Full Metal Jacket | Re: Güzel Bir Oyun Popomundo
Neticede ogunmisir konseri gerçekten berbat bir konserdi! Şarkılar: Münir Yıldırım kalabalığın üzerinde yüzmek için atlıyor fakat yere yapışıyor. Zamanlaması kötü bir kasık elleme Münir Yıldırım izleyicilerinin bazılarını evlerine gitmeye ikna etti. gogogo Münir Yıldırım sahnedekileri tekmelerken kolonların altında kalıyor! ogunmisir sahneyi terk etmeden önce bis yapmaya kalkıyor. Offf! Münir Yıldırım kolonların üzerinden zavallı bir korumanın sırtına düşüyor. Anna Kateina Münir Yıldırım kalabalığa birşey fırlatırken bir hayranını yaralıyor. Be My Valentine Münir Yıldırım izleyenlerin önünde eğilirken sahneden yuvarlanıyor. Münir Yıldırım sıradaki parçayla ilgili birşeyler söylemeye çalışıyor ama izleyenler kendi aralarında konuştuğu için birşey anlaşılmıyor. Münir Yıldırım orkestra şefi ile el sıkışmaya çalışıyor ama adam onunla görülmekten utanıyor. Münir Yıldırım kemiklerini kütletirken kramp giriyor. Münir Yıldırım'in anlattığı korkunç romantik saçmalık insanları kahkahaya boğdu. In the name of... Baş aşağı Enough Open Your Eyes İşte şarkı Münir Yıldırım davulun üzerine tırmanmaya çalışırken ayağı kayıp düşüyor. Münir Yıldırım insanları bira içerek etkilemeye çalışıyordu ancak sahneye kustu. Münir Yıldırım davulun üzerine tırmanmaya çalışırken ayağı kayıp düşüyor. Münir Yıldırım bir sigara ile rahatlıyor. Münir Yıldırım bir enstrümanı yakmaya çalışırken kendisi alev alıyor. ogunmisir kalabalığa birşey fırlatırken bir hayranını yaralıyor. Münir Yıldırım kazara Gaffur adında birinin gözüne tükürüyor ve sahnenin ortasında bir temiz dayak yiyor. Münir Yıldırım izleyenlere defolup gitmelerini söylüyor ve herkes ona bira kutuları fırlatıp gülüyor. Seyirciler gider. ![]() ![]()
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Born in Sant' Agata Kayıt Tarihi: 24-01-2006
| Re: Güzel Bir Oyun Popomundo
bende oynuyorum bunu ya..zevkli bişey
__________________ Fix It Again Tony |
| | |
| | #4 |
| ***2.ÇARKÇI*** | Re: Güzel Bir Oyun Popomundo
haeaeahu bı ne be
__________________ |
| | |
| | #5 |
| artı_caraudio | Re: Güzel Bir Oyun Popomundo
ılgınc bısıye benzıyo yaws
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR |
| | |
| | #6 |
| Full Metal Jacket | Re: Güzel Bir Oyun Popomundo
Gerçekten müptelası oluyorsunuz,hele konserler acayip mavra kırıp geçiriyor.Ya müzik konser yeteneğinizi geliştirmek yada üniversitede ilerlemek tercih edilebiliyor.Strateji bazlı çok çekici bir oyun geldi bana.
__________________ |
| | |
| Reklam |
| | #7 |
| Excalibur | Re: Güzel Bir Oyun Popomundo
kayıt oldum bakalım nsl bşy |
| | |
| | #8 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
benım bir karakterım vardı ilgisizlikten öldü herhalde en son madde bağamlısıydı
__________________ |
| | |
| | #9 |
| mırrrr Kayıt Tarihi: 04-08-2007
bende oynuyoruuummm ama öldürdüm karakterimi sıkıldım bi senedir oynuyodum:d
__________________ pisiciiikk |
| | |
| | #10 |
| Excalibur | Re: Güzel Bir Oyun Popomundo
hahahah bide ölüomu |
| | |