"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 02-12-2007 Şehir: --- Otomobil: ------
|
Arkadaşlar hepimiz foruma yüzlerce mesaj yolladık. Hatta bazılarımız onbinlerce ![]() Peki ilk mesajımız hangisiydi?? Hangi msjla yazacağınız binlerce mesajın fitili ateşlendi?? İşte buda öyle bi konu... Maksat biraz nostalji biraz muhabbet ![]() Önce alıntı yaparak msjı gösterilim sonrada tekil msj gösterimi linkini verelim ki belki yazdığımız konuyu merak eden arkadaşlar olur... Ben başlıyorum: Alıntı:
üye olduktan 1 gün sonra yazmışım | |
| | |
| | #2 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
son 500 mesaja kadar buluyor ondan oncesi cok zor
__________________ Olmayan şeyi olmuş gibi düşünerek kendini kandıran kişi |
| | |
| | #3 |
| Name : Erhan |
evet bende baktımda son 500 zaten manuel ararsam kaybolurum 4 seneden fazla olmuş üye olalı.
|
| | |
| | #4 |
| Watch |
2001 yılındaki ilk mesajım 2004 yılında hacklenmemizle uçtu gitti
__________________ Herkes herşeyi biliyor |
| | |
| | #5 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 02-12-2007 Şehir: --- Otomobil: ------
|
ehueheu ![]() sanırım bu oyun güme gidicek ![]() ben hatırlıyodum hangi konuya yazdığımı arattım buldum ![]() neyse sağlık olsun... |
| | |
| | #6 | |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
2004 olayında kaybettik bütün eski mesajlarımızı...Ama ilk mesajım muhtemelen 106 ile ilgilidir ![]() Alıntı:
![]() Asker dönüşü tamamen bıraktın ama...
__________________ Team VW | |
| | |
| Reklam |
| | #7 | |
| Watch | Alıntı:
e haliyle biraz fazlaydı ![]() 60bin civarındaydı yanlış hatırlamıorsam asker sonrası uye olmaya bıle vaktı 2006 da bulmustum
__________________ Herkes herşeyi biliyor | |
| | |
| | #8 |
| __________________ |
Ulaşmak zor olsa gerek
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|