"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| _CnR_ | Ford Transit Modifiye yapalım
arkadaşlar bu ford transit uzunlar varya çift sürgü onları modifiye yapalım her tarafına yazı yazma şansımız var her şey ekleriz
__________________ seni sevdiğim kadar yaşasaydım; ölümsüzlüğün adını aşk koyardım. |
| | |
| | #3 |
| wild wide bang :) Kayıt Tarihi: 18-02-2008
|
çift sürgülü transit mi ilk defa gördüm güzelmiş ya tamam ben ilk iş arka bagaj kapağına merdiven takmak istiyorum sonra ön kısmada dinazor dişi gibi olan yamuk yumuk polyester bişey takmak istiyorum sonra o polyester zımbırtının üzerine bir kaç sis farı takıp her yerine mavi ışık takmak istiyorum şimdi yeni araba ya güneşten konsol çatlamasın diye peluş siyahlı beyazlı bi kılıf yaptırırım yazı olarak da yan tarafa '' Sport 2 bin 9 '' yazdırmak istiyorum son olarakda abuk subuk ıslık çalan egsozlardan |
| | |
| | #4 |
| lfs's ™∂яιƒт кιηg® |
ben "maşallah" 'la beraber "açık liselim" istiyorm
__________________ Modifiyem Pixel Car Competition Winner-1 ![]() |
| | |
| | #5 |
| Ford lover |
Focus ST jant yeter
__________________ |
| | |
| | #6 | |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
| Alıntı:
kanka "CanCan Tuning ABS EBD HELA TV GPRS YEMEK KLİMA" stickeri lazım arka cama. ayrıca stop frlarının üzerine kromaj süs şart. direksiyona ise sedefli yeşil kaplama gerekli.
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! | |
| | |
| Reklam |
| | #7 |
| SARMAN |
böyle transit mi varmış yaa? varsa müthiş bişeye benziyor
__________________ |
| | |
| | #8 |
| İZMİRLİCEM |
lsd kapılar,20 inç krom jantlar,big turbo ![]() ![]() ,arka bagaja 10 tane kicker L7 ![]() ![]() ,çift çıkış egzoz,logo iptalleri ![]() ![]()
__________________ İNÖNÜ ÜNİVERCİTY STREET RACE TM BOSS |
| | |
| | #9 |
| lfs's ™∂яιƒт кιηg® |
beyler inanmayın fotişip
__________________ Modifiyem Pixel Car Competition Winner-1 ![]() |
| | |
| | #10 |
| mutluluklar komada... |
20 inç jant arkasına 4 abart egzoz blow off led li paklar angel far
|
| | |