"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| POKERAY |
sıcak su ile masaj yap doktur bey ince hastalığa yakalandın ne yapayım
__________________ FORUMUN İMAMI |
| | |
| | #12 |
| Orhan Baba Kayıt Tarihi: 05-03-2007 Şehir: Ankara Yaş: 30 Otomobil: Ford Fusion
Blog Kayıtları: 4 |
biraz daha kilo al kalınlaşsın hastalığın elimde çıban çıktı ne yapmam lazı doktor
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| Reklam |
| | #13 |
| POKERAY |
3 adet kurbağa bacağı 2 tutam dere otu kaynat akşam yatmadan önce iç sabaha bir şeyin kalmaz ![]() doktur bey sırtım çok kaşınıyo ne yapmalı
| | |
| | #14 |
| Excalibur |
gel kaşiim yawrum ![]() doktor bey amca yorgunum ne yapmam lazım bunu çözmenin zor yolu nedir |
| | |
| | #15 |
| Orhan Baba Kayıt Tarihi: 05-03-2007 Şehir: Ankara Yaş: 30 Otomobil: Ford Fusion
güçlü kuvvetli bi arkadaş bul (ben olabilirim) ![]() eline sağlam kırılmaz bi zopa ver iyice bi zopalasın seni bişeyciğin kalmaz ![]() sağ ayak baş parmağımın yanında tırnak batması var doktor ne yapmalı
| | |
| | #16 |
| POKERAY |
sen yüz üstü uzan ben sana masaj yapacam doktur beyy alzaymır oldum var mıdır buna bi çare
| | |
| | #18 |
sayın hasta doktorunuz şu anda başka bi hastasının bel ağrısını zopayla dövme şeklinde tedavi etmektedir zopa kırılmassa sizide tedaviye alacaktır. sol elim kaşınıyo doktor
| | |
| Reklam |
| | #19 |
| mutluluklar komada... |
sag elinle kaşı doktor 5 gün ömrüm kaldıgını sölüyo ne yapem |
| | |
| | #20 |
git 5 tane rus bul hergün biriyle vakit geçir son güne kalmassın ![]() sağ elimde kaşınıyo
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|