"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Orhan Baba Kayıt Tarihi: 05-03-2007 Şehir: Ankara Yaş: 30 Otomobil: Ford Fusion
Blog Kayıtları: 4 | Doktorculuk
herkes bir alttakine derdini söyleyecek bir üsttekininde dermanını bulacak yada espirili bi şekilde cevaplayacak oyun basit umarım seversiniz başlıyorum doktor boynum çok ağrıyor ne yapmalı
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #3 |
| Gerçekçi OL imkansızıİSTE |
murat sana prozac, parol ve yakı yazıyorum, geçmiş olsun ![]() Tomografi çektirdikten sonra eve gelip reçel pişirdim ancak reçelin rengi bir anda siyaha dönüştü. Bunun çekilen tomografiden aldığım radyasyonla ilgisi var mı? ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #4 |
| ...TeaM RiDeRS... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Şehir: İstanbul/Merter Yaş: 28 Otomobil: Impreza Gt
|
Jdm beyaz hastasıyım bana bi çare
__________________ |
| | |
| | #5 |
| mutluluklar komada... |
3 kulvallah bi elham hiç bişeycigin kalmaz ![]() doktor ya elimde siil var napayım |
| | |
| | #6 |
| Gerçekçi OL imkansızıİSTE | ceydiem insanin uzerine yakisani giymesidir koray, tez bir Japan Domestic Market İstanbul şubesi açmalısın ![]() Özel İ. Hastanesi'nde çalışan estetik cerrahı H.Ö.'ye iki yıl önce yüz estetiği yaptırdım. Yüzümdeki silikonu aldırmak isterken, iznim olmadan elmacık kemiklerimi almış. Doktora 3 daire parası, 2 araba parası ve bir o kadar da altın verdim derdime bir çare |
| | |
| | #7 | |
| ...TeaM RiDeRS... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Şehir: İstanbul/Merter Yaş: 28 Otomobil: Impreza Gt
| Alıntı:
Okudum dualrı bi değişiklik yok hala bi çare Jdm Beyaz hastalığına yakalandım
__________________ | |
| | |
| | #8 | |
| Gerçekçi OL imkansızıİSTE | Alıntı:
![]() cübbeli ahmet hocaya okut birşeyin kalmaz | |
| | |
| | #9 | |
| POKERAY | Alıntı:
![]()
__________________ FORUMUN İMAMI | |
| | |
| | #10 |
| Orhan Baba Kayıt Tarihi: 05-03-2007 Şehir: Ankara Yaş: 30 Otomobil: Ford Fusion
Blog Kayıtları: 4 |
ayaklarımda nasır var ne yapayım not bazı arkadaşlar oyun bozanlık ediyor ya hastalığını söylemiyor yada derman olmuyor arkadaşına olmaz öle
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|