"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| slıpped away | bugün başınızdan geçen komik veya kötü bir abn
Evet arkadaşlar benim başımdan türlü türlü olay geçiyor bunları hep birlikte paylaşalımmı :
__________________ ''Rock foreveRrR'' Mesajı son düzenleyen smiller : 26-10-2007 - 19:30 |
| | |
| | #2 |
| Excalibur | Re: bugün başınızdan geçen komik veya kötü birşe
sbh trafiğinde kadının tekine arkadan dokundum aynadan vurdun vurdun dio yok yok vurmadım dedim indi baktı bak vurmuşsun dedi bşy olmaz ondan dedim kusura bakma dedim he ölemi dedi dewam etti |
| | |
| | #3 | |
| slıpped away | Re: bugün başınızdan geçen komik veya kötü birşe Alıntı:
:senin dediğini kabul edecekse nie sorruyorki
__________________ ''Rock foreveRrR'' | |
| | |
| | #4 |
| T.C. Kayıt Tarihi: 23-08-2004 Şehir: İstanbul Otomobil: Mitsubishi Carisma
Blog Kayıtları: 1 | Re: bugün başınızdan geçen komik veya kötü bir abn
2 hafta önce fizik labratuar dersinden malzemelerim eksik olduğu gerekçesiyle ilk dersten atıldım..Daha ne olduğunu anlayamadan öğrendim ki sadece bir kez gelmeme hakkım varmış 2.de fizikten çakıomuşum..Şok üstüne şok yaşadıkdan sonra aklıma geldi ki benim uçak biletim vardı bu hafta için..meğersem oda lab a denk geliyormuş ertelemek zorunda kaldım.. Nese erteledik mecbur gelcek haftaya..Zararım 75 YTL..Nese tam bunu sindirmiş içime atmışken... Bugün okula gittim..Yıldız Tek.Üni. nin düzenlediği Cumhuriyet Yürüyüşü dolayısıyla Tüm dersler İptal edilmiştir..A4 kağıda koyu harflerle yazılmış bu kağıdı lab ın kapısında görünce, 1.İlk olarak durduk yere g.tüme kaçan 75 YTL ye 2.Ailemi çok özlemiş olmama rağmen lab yüzünden gidemediğim evime 3.Okula gelip gelmemek arasında fena halde kalmışken"Ulen riske atmıyim gidip bakayım" diyip zar zor okula yetişebilmek için taksiye verdiğim paraya 4.Bir dahaki lab ın ne zaman olduğunu bilmeyip koyun gibi kaderime yazılanı bekleyip,acaba tatile gitçeğim haftaya denk gelir mi bu lab diye düşünceğime mi NEYE YANAYIM YANACAĞIMI ŞAŞIRDIM YAAA???!! BİR KEZ DAHA TERÖRE VE LAB HOCAMA LANET OLSUN YAAA!!! |
| | |
| | #5 |
| Alcatraz Her Yanda ... Kayıt Tarihi: 26-01-2007 Şehir: İskenderun Otomobil: )
| Re: bugün başınızdan geçen komik veya kötü bir abn
askm hasta beyninde bişi warmış 4-5 saat önce söyLediLer tam saati biLmiom çok kötüyüm ![]() ![]() |
| | |
| | #6 |
| Gerçek Adım Hip Hop | Re: bugün başınızdan geçen komik veya kötü bir abn
iş yerinde gp4 oynuyoruz benim çırak abi bende oynayayım dedi neyse ilk virajda vurdu lastiği koptu arabanın elaman terlik fırladı dedi biz 7 kişi yerlerde diğer birininde şişme kadın mevzusu bende 3 tane çırak var sormayın akşama kadar makara işi gücü bırakıp onları izliyoz
__________________ 40. Piyade Er Eğitim Alayı ISPARTA 19 Kasım 2007 ![]() |
| | |
| | #7 | |
| hız dutgunu :) | Re: bugün başınızdan geçen komik veya kötü bir abn Alıntı:
takma kafanı allahın takdiri belki uçak düşcekti | |
| | |
| | #8 |
| MdfyM Team | Re: bugün başınızdan geçen komik veya kötü bir abn
Şu günlerde sersem gibiyim, ne iyi ne kötü ayırt edemiyorum.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #9 |
| lfs's ™∂яιƒт кιηg® | Re: bugün başınızdan geçen komik veya kötü bir abn
abi bugün benim daha henüz acılamadıgım kızla merdivende 2mizde durup uzun uzun bakıstık halaa aklımda ya
__________________ ![]() |
| | |
| | #10 |
| slıpped away | Re: bugün başınızdan geçen komik veya kötü bir abn
sabah yeşilde geçerken kırmızı ışıkta kavşakta bekleyen apaçi sol kapımdan girdi bana nyeseki sadece tamponunun rengi çıktı sabah sabah deli oldum...
__________________ ''Rock foreveRrR'' |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|