Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > Diğer > Forum Oyunları

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 17-06-2008, 16:33   #21
Freddy Kruegger

leventse - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: BMW 3 18i e46
kış gunu ankaradan fethıyeye gıdıyoruz e2200 mazda mınıbusle

ama ankara cıkısında bır kar var akıllara zarar.10 km hızla gıdıyoruz ancak. onumuzde otobus frene bastı babamda bastı tabı ama nasıl dondu araba yerınde bır 360 derece sonra kayarak langır lungur 2 metre kadar asagıdakı benzınlıge.

orası benzınlık olmasa nasıl cıkardık bılmıyorum

www.OTVYEHAYIR.com
leventse Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 20-06-2008, 17:42   #22
Excalibur

ertan2512 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: 206 XS
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder
benim konu vardı burda hatırlarsanız mezarlığa dalmıştım arabayla macera olsun diye gece yarısı stop etmişti içerde

Eski 20-06-2008, 22:39   #23
Senior Member

yagansayc - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder Kullanıcıya Yahoo yolu ile mesaj gönder
emek köprüsüne daldım ağustos ayının bi günü.. hızlı dalmışım o zamanda arabayı yeni almıştım. coil var nasılolsa die daldıgım hızla bi çıktım bildiğin havalandı araba.. bu arada direksiyonu düz tutmamışım tabi. Yere bi oturdum araba kafasını sallamaya başladı. Kontra bilmemne derken bi baktım dolmuşun altındayım.. arabadan indim sağ taraf dağılmış dolmuşu kaldırıma atmışım içi full+full.. haa affetmem kendimi şimdi ordaki insanlardan birine bişey olsaydı bugun burda diildim..

Eski 20-06-2008, 23:01   #24
Team Lada

gunesinoglu - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: 03-samara00-vega
Kullanıcıya ICQ yolu ile mesaj gönder Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder Send a message via Skype™ to gunesinoglu
geçmiş olsun
bende eski hakimimin yanına istanbul a gittim arabayla 4 gün boyunca eşle dostla al aşağı vur yukarı istanbulu gezdik arabayla 4 gün boyunca uyutmadılar beni saolsunlar memlekete dönüş günü arabanın 5 silindiri normal çalışıyo 1 silindiri kötü.. neyse düştüm yola boğazköprüsünü geçtim anadolu odtobanının gişelerinden pişmaniye satan çocukları aldım izmite kadar getirdim ama araba gitmiyo 90 ı zor görüyo kadranı dimdik eden araba 90 dan yukarı gitmez oldu ankaraya geldim ama bi ben biliyom bolu dağını 1 le çıktı araba ankarayı geçtim elmadağ da bi uyku bastı uyarı levhalarını yerle bi ediyom biraz yattım yola devam ettim Delice cvarında güneş doğmaya başladı karşıdan gözüme gözüme geliyo hafif bi mahmurluk çöktü bana 4 günün de verdiği uykusuzlukla dalmışım bi de küüüüüüüt diye ses geldi gözlerimi açtım tarlada yanımın üzerine yatıyom burnum kanamadan çıktım arabanın içinden
hiç unutmuyorum sırf mesaiye yetişeyim diye yatmadım 15 dakika mesafe kalmışken memlekete kaza yaptım ne mesaiye yetişebildik
ne araba arabaya benzedi...
velhasıl işin özü acele etsende olacak geri kalmıyo

gunesinoglu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Reklam
Eski 20-06-2008, 23:10   #25
Senior Member

yagansayc - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder Kullanıcıya Yahoo yolu ile mesaj gönder
sizede geçmiş olsun..

acele etmek ii diil hakikaten ama insana çok ii ders oluyo

Eski 20-06-2008, 23:21   #26
otomotiv mühendisi adayı

@uto enginee® - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

arabayı yeni almıştım daha 2000 kmde falan, ehliyet de yeni. arabada 6 kişiyiz arka 4lendi. ümitköyle eskişehir yoluna bağlancam o yoldan ilk defa geçiorm. yokuşaşağı tatlı bi wiraj. arkların gazıyla el freni çektim we yanlamaya başladım, yolun sol tarafında kaldırım war we araba kaya kaya oraya yaklaşıyor, kontra yaptım sonuna kadar ama arka ağır, toplanmıyor, neyse arka iyice koptu ben dedim artık kaldırıma wurcaz arka tekeri geçmiş olsun die içimden. toz duman aynadan izliorum arkayı, 5-10 cmyle kurtardı şans eseri durup allaha şükretmiştim bilmediğin yolda araba dolu ne akla hizmet yeni arabanda ilk el frenini denersin

Eski 20-06-2008, 23:26   #27
Team Lada

gunesinoglu - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: 03-samara00-vega
Kullanıcıya ICQ yolu ile mesaj gönder Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder Send a message via Skype™ to gunesinoglu
ders olmuştur sana inşallah :=)

gunesinoglu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 20-06-2008, 23:33   #28
ahternativeاختر

ahter - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: tdı
Bir akşam Taksim'den dönüyoruz Topkapı Eresin oteli geçince yol ayrımına gelmeden sol şeritten kaptırmış devam ediyorum, tramvay yolunun beton bariyerinin bittiği nokta viraj, döner dönmez karşımda bir çift far tamamen refleksel olarak direksiyonu sola kırıp el frenini çekip tramvay yoluna girdim. Diğer şöförler eminim arkamdan sövmüşlerdir ama benim bir sucum yok belediyenin işini düzgün yapamamasından kaynaklanan bir olaydı, bende belediyeye, başkana, karayollarına vs. söve söve Çapadan geri döndüm.Seyir halineyken el frenini ilk ve son çekişimdi

Eski 20-06-2008, 23:37   #29
otomotiv mühendisi adayı

@uto enginee® - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi gunesinoglu Mesajı Göster
ders olmuştur sana inşallah :=)
"bilmediğin yolda araba dolu ne akla hizmet yeni arabanda ilk el frenini denersin " dememden anlaşılmıo mu yani araba dememdeki sebep de arabayı daha tanımıyor olmam ama hayati bir risk yoktu hız düşüktü yoksa o zmn da hayatta yapmazdım
tabii ki dersimi aldım

Eski 20-06-2008, 23:42   #30
PASHA

Ferhat Yılmaz - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

5-6 yaşlarındayım , 230.6 arabamız , babamla bi yere gidiyoruz , önde oturuyorum ...
"araba geliyo baba" dedim
"gördüm oğlum gördüm " dedi sakince , GÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜM vurdu şaka gibi
sonra bi de indi adamı dövdü , sonra da "annene bişey söylemiyoruz ferhat" dedi , tabiki söyledim , ne söylemicem
hala taklidini yaptığımda babam güler

Ferhat Yılmaz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Reklam
Cevap

Bookmarks

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları