"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 02-12-2007 Şehir: --- Otomobil: ------
|
bi pazar günü ofiste otururken dayım geldi... al arabayı eve götür dedi... bende bilgisayar başındaydım.. zaten akşam üstü olmuş... topladım laptopumu atladım arabaya... laptop çantasını yan koltuğa koydum (patron hesabı )sabahtan yaptığım CD yide taktım... En sevdiğim şarkı eşliğinde virajlara daldım sonra... Ve en güzel tarafıda aklımda sadece ama sadece aşık olduğum kız vardı... Sadece onu düşünüyodum |
| | |
| | #12 | |
| Alcatraz Her Yanda ... Kayıt Tarihi: 26-01-2007 Şehir: İskenderun Otomobil: )
| Alıntı:
| |
| | |
| Reklam |
| | #13 |
| Orhan Baba Kayıt Tarihi: 05-03-2007 Şehir: Ankara Yaş: 30 Otomobil: Ford Fusion
Blog Kayıtları: 4 |
yağmurlu havada çok pis sipin attım 2 tur
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #14 |
| lfs's ™∂яιƒт кιηg® |
ülen herkesmi spin atıyo be
__________________ Modifiyem Pixel Car Competition Winner-1 ![]() |
| | |
| | #15 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 12-06-2006 Şehir: 06 Otomobil: -_-
|
tüp bittiydi bikere ama bir ayaz var kesiyo.benzine aldım neyse aha! çalışmıyo.bas bas yok...why seni dedim hergele o buz gibi havada elimde bidon gittim benzin aldım gene çalışmadı.1-2 kişi ayarladım ittirdim,vurdurdum yok.neyse oturdum içeri ağlamak üzereyim ama sinirden..marşa bastım gaza körükledim falan aldı...why senin yapacağın işi dedim sonuç ayazı iyi yemişim sayesinde 3-4 gün hasta yattım |
| | |
| | #16 |
| Excalibur |
+18 |
| | |
| | #17 |
| SW Member |
méqanı önceden amcam kullanıyodu. yenqemler 1qün öncesinden tatile qitmişti bizde amcamla 1qün sonra qidiyorduk qece3 yoldayız iğneada yollarını bilen wardır belki yıldız dağlarından qeçiysun neyse.. biz wardık iğneadaya saat 4bucuk falan fırından aldık sıcak ekmek tereyağ deniz kenarına cektik waqon arabaya bizimki açtık baqajı oturduk deniza karşı qece 4bucukta tereyağlı ekmek yiyoruz amcamla sonra ewe qittik herkes yatmış kapıdada bekçi köpeği war köpek warya qiremiyorz bizde yattık arabada bi uzanmışım ayakları dayamışım camlara ohh miss bi taraftan kurtların sesi bi taraftan denizin cok hoş we kücüktüm ozamanlar biraz maceralı bi anı olarak aklımda kaldı |
| | |
| | #18 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Fiesta'yı ilk aldığım gün.. Eve dönüyorum. 6 yılı aşkın süredir BMW kullanıyordum, onun dışında arabalar da kullandım tabii de ya babamın ya eşin dostun arabasıydı, gazlamışlığım yoktu. Bende alışkanlık, viraja girerken frene basardım, kapanmadan önce değil. Fiesta ile de aynen devam ettim daldım viraja,acele de var baya baya hızlı gidiyordum, frene oturdum sonra, E5'ten aşağı inerken, neye uğradığımı şaşırmıştım. Mesajı son düzenleyen thekillingroad : 17-06-2008 - 15:16 |
| | |
| Reklam |
| | #19 |
| ÜzgünBakanÜye |
yılbaşında gidiyoruz, heyecanlıyız. yol ikiye ayrılıyor. benim girdiğim taraf ters şeritmiş. direksiyonu kırdım frene bastım olmuyor, ne akla hizmet saldım tekerler azcık döndükten sonra el freniyle bir attırdım arkayı. zar zor girdim doğru şeride ama ortadan patlıyodum |
| | |
| | #20 |
| Yanlayıcı Kayıt Tarihi: 30-05-2008 Şehir: Türkiye Otomobil: MeganeIIDciDyn.
|
unutmadığım tek an araçın gizli buzda kaymasıydı az kaldı öndeki araca giriyorduk
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|