"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #31 |
| PASHA Kayıt Tarihi: 22-11-2006
| şaka bi yana bundan sonra da olmaz işallah
|
| | |
| | #32 |
|
bu arada ... -skoda superb'de ön yolcu koltuğunun sırtlığının açılıp , arkadaki yolcunun ayağını uzatabileceğini ve arka sol kapının içinde skoda marka şemsiye olduğunu farketmiştim |
| | |
| | #33 |
| Senior Member | ehliyetim olmadığı için çok korkuorum..geçen gün kaza oluodu kazaya sebep olan hayvana durup iki çift laf edemedim ehliyetim yok die..keşke ehliyetim olsaydı da şunu bi güzel halletseydim dedim.ehliyetsizlik çok kötü bişi ama bi o kadar da heyecanlı |
| | |
| | #34 |
| Team Lada |
şoför kapısını açtığımda kapının altının ezildiğinifarkettim.. 1.5 senedir araba bende ne zaman bu oldu hiç farkında değilim...bu arada alarmı sessiz konumda açtığında kontağı sokmasan bile araba otomatikmman kendini kilitlemediğini farettim.. eğer sesli alarm konumunda açıp kapatırsan eğer kontağı sokup göstergeleri açmazsan otomotikman kilitliyo |
| | |
| | #35 |
| bg-kj/b-bxl/tr-ist! Kayıt Tarihi: 14-04-2008 Şehir: istanbul Yaş: 27 Otomobil: citroen C 5
|
markalar yazılsın bizde öğrenelim hangi arabada ne varmış beyler
__________________ Hay Bin Kunduz!!!! |
| | |
| | #36 |
| Team Lada |
lada samara 2003 model 1.5 i sedan vaz 21150 model svetliy zilyone olarak geçiyo yani açık yeşil
|
| | |
| Reklam |
| | #37 | |
| Japanese Car Fan | Alıntı:
çifte kumrular güneşin batışını izlerken yağmur başlıyor adam koşup şemşiyeyi alıyor izliyolar batıyor neyse sonra bayanın uykusu geliyor BEYFENDİ onu kucaklayıp arkaya oturtuyor ayaklarını uzattırıp uyutuyor.Babamın çok hoşuna gitmişti bu özellikler | |
| | |
| | #38 | |
| Alıntı:
| |
| | |
| | #39 |
| naturally aspirated only |
saxonun 21 lt yakabileceğini ve 205 arka amortisörlerinin herşeyi aynı gözüksede saxoya uymayacağını ve yağmur lastikleriyle yazın araba kullanmanın çok tehlikeli olduğunu öğrendim
Mesajı son düzenleyen dragsteer1982 : 18-06-2008 - 21:04 |
| | |
| | #40 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
7 yıldır kullandığımız BMW'deki ASC+T'nin bişiler yaptığını farkettim. ![]() hiç kurcalamazdım ki.. azacaksam kapatırdım, normal giderken de ya da TEM'deyken açardım.. S'te ESP'ye araba tutturan gençleri görünce idrak ettim, lan bu yan verince tutuyor dimi diye.. ![]() iki gecedir boşluk buldum mu fırlatıyorum arabayı sağa sola, lak luk tutuyor namussuz |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|