"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| samet Kayıt Tarihi: 25-03-2007 Şehir: istanbul Yaş: 23 Otomobil: golfV 1.6
|
kumandadan bagajı açmak için 3 sn basılı tutmak gerektiğini camları açıpkapatmak için kumandadan yine kilit tuşlarına basılı tutmam gerektiğini hızım arttıkça müziğin sesinin arttığını bu haftasonu farkettm ama 1 aylık daha neler var kimbilir. bide park sensörüne inanmam gerektiğini anladım sürekli çalınca abartmıyomuş gerçekten gidick 1cm bile olmadığı için çaldığını arkamdaki arabaya dokununca farkettim |
| | |
| | #12 |
| SW Member |
bagajdaki ıvırları zıvırları topladıktan sonra bagajın okadr büyük olduqunu yeni fark ettim (dün
|
| | |
| Reklam |
| | #13 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
45bin km'ye geldiğini farkettim. |
| | |
| | #15 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
konu amacından sapıyo
__________________ Olmayan şeyi olmuş gibi düşünerek kendini kandıran kişi |
| | |
| | #17 |
| JaNdArMa.. |
5 aydır araba sürmediğimi ve çok özlediğimi fark ettim...
|
| | |
| | #18 |
| Senior Member |
Follow me home özelliğini keşfetmiştim be de aldıktan 2-3 ay sonra. ![]() Satmadan 1 gün önce de torpido bölgesi soğutmasının nasıl açılacağını öğrenmiştim, o acayip koymuştu bana. Eski arabada kolayı koyunca buz gibi oluyordu, bunda tık yoktu ama benim eşekliğimdenmiş meğerse.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| Reklam |
| | #19 |
| ViRtUeEeE |
Follow me home özelliğini keşfettim birde kapılar içerden kitliyken içerden bagaj açma düğmesine bastığımda bagajı açmadığını öğrendim... şimdi aklıma geldi birşey daha var sağ sol sinyal kolunu yarım aşağa veya yarım yukarı yaptığında 3sn yanıp oto söndüğünü öğrendim( sollamalarda çok kullanışlı)
__________________ White Cars Team |
| | |
| | #20 |
| Doctor |
fiorinonun arkasındaki kapılardan önce sağdakinin kapanması gerektiğini farkettim
__________________ B161B-B18C-C32B-F20C-K20A-13B REW-4G63T-SR20DET-RB26DETT-VR38DETT-4AGE-1JZGTE-2JZGTE |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|