"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Japanese Car Fan | Aracınızın yeni farkettiğiniz ozellıklerı
Aracınızın yeni farkettiğiniz ozellıklerı varmı mesela ben almera da ESP oldunu yenı fark ettım |
| | |
| | #2 |
| © Kayıt Tarihi: 02-07-2005 Şehir: ///M Otomobil: POWER
|
Almerada ESP varmıydı yahu? arka hoparlör ekolayzır ayarlarında iken menu'ye basınca ayrıca bir ses seviyesi yükseltme ayarı olduğunu keşfettim
__________________ www.travian.com.tr |
| | |
| | #3 |
| ZugoR |
Comboda kumanda ile camları kapatmayı keşfettim ( kitaptan )
__________________ www.otvyehayir.com |
| | |
| | #4 |
| bg-kj/b-bxl/tr-ist! Kayıt Tarihi: 14-04-2008 Şehir: istanbul Yaş: 27 Otomobil: citroen C 5
|
ayna ayarını sağ alınca geri vitese takarken aynanın yeri gösterdiğini fark ettim
__________________ Hay Bin Kunduz!!!! |
| | |
| | #5 |
| MEGGYY TUUU,ENGINE START |
benım sanrufun ortada 1 dugmesı war onu cevırınce otomatık acıldıgını gecen farkettım |
| | |
| | #6 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
bu konunun hoşuma gideceğini fark ettim |
| | |
| | #7 |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46
|
ben aldigim seylerin kitapcigini genelde direk okudugumdan pek yeni birsey kesfedemiyorum |
| | |
| | #8 |
| Yanlayıcı Kayıt Tarihi: 30-05-2008 Şehir: Türkiye Otomobil: MeganeIIDciDyn.
|
geri vites teki özellik güzelmiş ekomp3 megane 2 de kapı kilidine uzun süre basınca otomatik kapı kilidi iptal old. gördüm
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #9 |
| wild wide bang :) Kayıt Tarihi: 18-02-2008
|
valla benim range de daha bilmediğim bir çok özellik var mesela kokpitte 2 tuş var onların ne olduğunu bilmiyorum aracı indirip kaldıran tuşun sağında ve solunda 2 tane tuş var birinde otoban işareti var diğerinde de el freni işareti gibi bi tuş var yolda giderken bi kaç defa bastım ama ne işe yarıyor bilmiyorumgeri vites te iken aynaları aşağı indirme özelliği de var ilk bindiğimde deli olmuştum arabayı geri viteste takınca her yerinde ses geliyo du bip bip vıırtt bişeyler oldu
__________________ Hayata pause ... |
| | |
| | #10 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
|
Bende aracı aldıktan 2 sene sonra kapı kilidini kumandayla acıp arabaya binmezsen bi kaç saniye sonra tekrar kilitlendigini fark ettim ![]() Önce den de fark etmiştim ama elimdeydi yanlıslıkla kitledim falan sanıyordum Meger kapıyı acmazsan kendılıgınden kıtlıyormus tekrar ![]() ![]() ![]() ![]() arkadaslar da vardı yanımda ıyı dalga gecmıslerdı ![]() bende mal mal bakmıstım |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|