"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| mutluluklar komada... | arabana şiir yaz
herkez kendi aracına güzel şiirler yassın bakalım yeteneklerimize ![]() bir kısa patinajla bitti sanırsın drift vakti koçum yanla lastik yakarsın bu şarkımı apaçhilere dinletirsin sen bir 1 litre lpg ye arabanı verirsin sitelere gir hadi profil oluştur para edermi şahinin kaç kuruştur basmalı herkez yanlamalı dön gel şahinide en az s...ilmiş ikince el lastigi yoktur ama ruhu vardır sözüde trajtır oynar başlı utanmadan yanıma gelir birde selam verir sanki çok s...imde arabanı söle bana fiyatı ne kadar bende transit var ulan allahına kadar kabak lastik bunu herkez duysun babanada söle sana helezoncu bulsun palavra anlat bundan bana ne sen mektup yaz harald müller'e arabamı seviyorum aşkım hadi s..tir bagajındaki patlak stepneni degiştir bak bunu tekrar tekrar dene bak bu söz daha yerinde duramazsın sen benim dengim degil yanladıgım arabada bile duramassın boşber transitim bir spin atalim seneye motor atarız bu seneyi kurtaralım sizde izleyin transite azdır buralar dar gelir gaz pedalım tam sacdır hızlı yanlarsan elbet takla atarsın sen apachi denilince hep darılırsın s virajınada çok bayılırsın deponu bi fullet ayılırsın çok sinirlisin motorumu yordun patlak egzozunla heryeri dumana bogdun rwd awd ayrımı yapanları bize gönder doğduğuna pişman ederiz bu iş burda biter alıntı deildir ![]() |
| | |
| | #2 |
| wild wide bang :) Kayıt Tarihi: 18-02-2008
|
süper yazmışsın |
| | |
| | #3 |
| mutluluklar komada... |
sağol abi |
| | |
| | #4 |
| OZ |
koptum walla güzel olmuş |
| | |
| | #5 |
| onaylı ***** veledi |
seni sadece nfs de kullanabilyorum biliomsn GTO'm gece gündüz ağlıorum kem gözler bakmasın , aynana nazar boncuğu bağlıyorum otobanda , patikada corvette tokatlıyorum. . . (dalga amaçlıdır)
__________________ ![]() ███████████████████ TURBO BESMELE Mesajı son düzenleyen Kakus : 24-03-2008 - 18:36 |
| | |
| | #6 |
| hız dutgunu :) |
sen arabana şiir yazmamışın ki şahine laf atıosun direk |
| | |
| Reklam |
| | #7 |
| wild wide bang :) Kayıt Tarihi: 18-02-2008
|
yılan gibisinn çadır kurmak istiyorum |
| | |
| | #8 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 12-06-2006 Şehir: 06 Otomobil: -_-
| Daihatsu'ma... gün oldu yollara çıktık yeri geldi gaz yamedin kapışamadık zçtık seninle beraber az mı fındık kırdık benim ... kafalı japon askerim... aldım seni o gün sevdim bazen arızalarından bezdim seninle az mı km. katettim benim ... kafalı japon askerim... |
| | |
| | #9 |
| mutluluklar komada... | abi senin şahine laf yok ben apachi olanlara laf attım |
| | |
| | #10 |
| hız dutgunu :) | yok kardeş şahinin herkesin gözündeki yeri belli zaten |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|