"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 11-12-2005
|
Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Benden daha bilgililerde var forumda hepimiz birleşip dertlerimize çözüm buluruz |
| | |
| | #2 |
| | Bumudur qösteri? | |
Volvo kdr sorunsuz araba tanımıyorum, satıp volvomu alsak |
| | |
| | #3 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 20-05-2005 Yaş: 25
| Re: VOLVO Destek Hattı
kesinlikle volvo alınması gereken bir araba ben özel bir sigorta şirketinde calışıyor bu araçlara 2.el sigorta yapıyoruz fabrika sigortası gibi bmw jeep ve volvo ile iş yapıyouz jeep ve bmw den 100 araba geldiyse 1 ayda volvodan 5 tane ancak gelmiştir
|
| | |
| | #4 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 11-12-2005
genel olarak kaliteli malzeme kullandıkları için sorun çıkartmıyan aletler ama her mekanik araçta olduğu gibi volvolarında sorunları olabiliyor |
| | |
| | #5 |
| Cem the NAFTALIN SLAYER Kayıt Tarihi: 21-10-2004 Yaş: 38
Model yili ve tipine gore bazi kronik rahatsizliklari vardir Volvolarin bunun disinda sorunsuzdurlar. Nicolai HELM`in arabasi gibi mesela |
| | |
| | #6 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 20-05-2005 Yaş: 25
şase ve kaporta bakımından diyer araclardan daha sağlamlardır yanılmıyorsam isveç çelik' denen bir metalden yapılıyor bu araç eski volvoların dikkat ederseniz ön ve arka tamponları biraz dışarı cıkık bir şekilde durur bunun nedeni önden ve arkadan çarpmalarda darbeyi absorbe edici süspansiyonların olmasıdır tamponların altında yerleştirlmiştir şaseyle bağlıdır kolay kolay kırılmaz onların tamponları.ama bu yayalar için pekte iyi bir şey değil yaya güvenliği diye birşey var sırf o yüzden jaguar kaportasının üzerindeki jaguar amblemini cıkarttı
|
| | |
| Reklam |
| | #7 |
| Volvo Help Desk
Volvo ile olan soru/sorunlarinizi buraya yazabilirsiniz.Elimizden geldigince cevaplamaya calisiriz. Cem........... |
| | |
| | #8 |
| Citro PoweR Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Mersin Yaş: 29 Otomobil: BMW 5.20d, Citroen C4 VTS, Volvo XC90 D5 AWD
| Re: Volvo Help Desk
Heeeeeeellllp ![]() Frenlerle ilgili bu haftasonu Kayseriye götürüyorum arabayı bakalım ne diyecekler yine... |
| | |
| | #9 |
| __________________ | Re: Volvo Help Desk
Volvo'yu baştan sona kadar modifiye eden tuning firması varmı?
__________________ |
| | |
| | #10 | |
| Re: Volvo Help Desk Alıntı:
Sam Steferson TME Birde yakinda 875 diye bir firma olacak | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|