"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #101 |
| CLT | Re: Tofaş - FIAT Destek Hattı
Bence Stilo derim puntoyla arasında baya fark war konfor ve işçilik olarak bana göre,ayrıca performansıda stilonun yüksek ki 3k sport alırsan dizaynıda puntoyu geçer..Arıza yapmıyolar öyle başını ağrıtmaz bence ..
__________________ |
| | |
| | #102 | |
| D R a G T u N e R ! | Re: Tofaş - FIAT Destek Hattı Alıntı:
Kardesim elimden geldigince yardımcı olayım... Stilo ile Puntonun yol bilgisayarları farklı... Stilo cok detaylı bir yol bilgisayarı kullanırken Punto daha basit bir sistem kullanıyor. Yol bilgisayarında arızaya tanık olmadım, yetkili servisimde de hic böyle birseyle karsılasmadım. Elektronik aksam basarılı diye biliyorum. Benim Stilo 350YKR yakıyor...Genelde Stilonun yakıt tüketimi bu sekilde... Yavas gitsen de trafik cok fazla olmasa da otomobilin tüketimi gercekten yüksek... Palioyu ucuran motor Stiloda gücsüz kalıyor 1250KG agırlıga... Stilo ve Punto arasında tabiki donanım farkı, konfor vs var... Ben Stilodaki konforu bi Golfe, Astraya degismem... Bence hepsinden daha basarılı ama marka olarak begenilmiyor. Yoksa Cruise Controle kadar eksiksiz bir otomobil. Yol tutus konusunda tabiki daha oturaklı daha iyi Puntoya göre ama yayla+jant lastikle punto da yol tutar ![]() Stiloyu alırken ön takım problemleri olur demislerdi, ön takım biraz hassasmıs. Ama Allaha sükür hicbir problem yasamadık simdiye kadar. Ses gelme olayı, cok bozuk zeminlerde ön konsoldan biraz ses geliyor, bu hem stiloda hem puntoda var ama öyle abartı bir durum yok. Anlık tüketim ikisinde de var. Anlık, mesafe, zaman vs her türlü tüketimi görebilirsin. Umarım yardımcı olabilmisimdir. Bir abi tavsiyesi istersen direkt gidip bir Grande Punto al, ama dizel olsun
__________________ L'amante Italiano reale ' D Я G ' | |
| | |
| | #103 |
| alfist Kayıt Tarihi: 04-03-2005 Yaş: 22
| Re: Tofaş - FIAT Destek Hattı
çok saol yavuz abi de 350 ykr demek 13-14 litre demek(95 oktan) araç 98 oktan mı kullanıyor.. bendeki pejo 1025 kilo 1.6 16v 110hp 95 oktanla 210-220bin yakıyor şehir içi.. ben en fazla 250 yakar demiştim ama 350 çok abartı stilo gözümden düştü o tasarımına rağmen.. grande punto için beklemem lazım..yazın Allahın izniyle amerikaya çalışmaya gidicem. giderken satarım pejoyu dönüşte biri elden çıkarırken kaparım grandeyi 1.4 77hp fln bi tane hrlde 19a fln satılıyor olur alır jant takar binerim keyifle ![]() tekrar teşekkürler benim acele etmemem lazım.. |
| | |
| | #104 |
| D R a G T u N e R ! | Re: Tofaş - FIAT Destek Hattı
Stilo sınıfında en yüksek tüketime sahip ![]() Ben 2. stiloyu alacaktım puntoyu almadan önce... Sarı renk spor paket skywindow falan 17 jant full bulmustum bi tane... Pazarlıklarını da yaptık, hersey ok tam alacaktım son anda gittim dizel aldım. Cok da iyi yapmısım cünkü stiloyla sokaga cıkmak cep yakıyor. Dizayn tasarım müthis, araba cok hos ama iste motor ve yakıt tüketimi kötü. Bugun dizel 1.9 stilo gelsin, hemen alırım. Ama benzinlisi cok yakıyor iste... Tavsiye etmiyorum o acıdan, yoksa gerisi müthis.
__________________ L'amante Italiano reale ' D Я G ' |
| | |
| | #105 |
| alfist Kayıt Tarihi: 04-03-2005 Yaş: 22
| Re: Tofaş - FIAT Destek Hattı
o zaman benden uzak olsun bazen pejo bile dizel mi alsaydım dedirtiyor cok saol soğudum stilodan |
| | |
| | #106 |
| Italyan seven üye | Re: Tofaş - FIAT Destek Hattı
Herkese selam, 2001 Bravo HGT ile ilgili iki sorum var. 1-) Aldığımda katalitik konvertörüm aldığımda sökülmüştü. İşletim sistemi nedeniyle güç artışı yakalamadığını biliyorum ama acaba zararı varmıdır, geri basınç veya sensörler açısından. 2-) Filtrem kutu içi Green.. Bu araçlarda açık kullanılmıyor diye duymuştum, bu konuda bilgisi olan var mı? 3-) Hiç '00-'01 HGT kullanan yok mu? (forumlarda göremedim) 4-)ORJİNAL ABARTH çıkartması ve amblemi nerden bulurum. |
| | |
| | #107 | |
| Aktif Üye | Alıntı:
| |
| | |
| | #108 | |
| Italyan seven üye | Re: Tofaş - FIAT Destek Hattı Alıntı:
2 alana 2 bedava | |
| | |
| | #109 |
| impreza | Re: Tofaş - FIAT Destek Hattı
-) 2001 hgt sahibiyim dostum. bendede kat iptali wardı aldığımda yani kat iptal edilmeden önce nasıl gidiyor bilmiyorum. -) açık filtre uyguladım ses güzel fakat performansta çok kayıp yaşadım sora orjinal haline geri çewirdim -) abarth çıkarması bende war arabam sarı çok güzel durdu benimkinde. ankara-başkent oto sanayi-can sport tan almıştım ben saygılar |
| | |
| | #110 |
| CLT | Re: Tofaş - FIAT Destek Hattı
bravada filtre güzel es verio ama cold air intake sistemsiz aynen perf kaybı!!
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|