"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| onuratör |
baktımki herkes açmış bizde açmazsak olmaz fiat aracı olupta herhangi bir sorunu vs olanlar bu başlıktan yazarsa sevinirim forum kirliliği olmaması açısından mod arkadaşlar bu konuyu sabitlerse sevinirim
__________________ 1.3 RUSTY |
| | |
| | #2 |
| CLT | Re: FİAT Destek Hattı
İii olmuş baba eyw.Artk sorunlarda buluşma noktamız Fiatçılar!!buyrun..İns sorun yaşamayız ama bişey olursa danışmak için iyi bi yer olucak fiatçılar için
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 09-12-2004 | Re: FİAT Destek Hattı
walla ıı oldu haaa ama team bolumunde fıat club actım pek ragbet gormedı yanee |
| | |
| | #4 |
| 'coop' :) Kayıt Tarihi: 07-06-2005 Yaş: 24 | Re: FİAT Destek Hattı
Hayırlı olsun da Mini rulaz
__________________ Team Kaşar |
| | |
| | #5 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 09-05-2004 | Re: FİAT Destek Hattı
kardes herhal konu arızasız arac fiat oldugundan fazla ragbet görmemştir saglamdır meretler eee nede olsa italyan atesi
__________________ |
| | |
| | #6 | |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 09-12-2004 | Re: FİAT Destek Hattı Alıntı:
olabılır walla hıj aklıma gelmedı | |
| | |
| | #7 |
| SINGLE LENS REFLEX Kayıt Tarihi: 07-12-2004 Yaş: 26 | Re: FİAT Destek Hattı
fiat sevmeme hatta nefret etmeme rağmen fiat sahibiyim malum duygusal sebeplerle... bu konu chat topiği olur bence. fiatlardan anlamayan usta yok gibi birşey... ucuza parçalar temin edilir.. o zaman no problem kimse de teknik yardım almaz. konunun kapatılmasını rica ediyorum
__________________ |
| | |
| | #8 |
| TELEKOMFOREVERAK | Re: FIAT Destek Hattı
Onur şimdi buraya bizim palionun sorunlarını yazsam ahahhaha süper ...Arada bi bakmak lazım burayada Yada en iyisi hafiften yazayım![]() Ozaman 1. den başlayayım. 2000 model 1.4 Palio Weekend aracımız var. 1.Araçta camları kapadığımızda kapılar kitleniyor.Komik ama oluyor neden? 2.Sürekli bir hararet sorunu var.Fan sigortası falan normal olmasına rağmen çalışmıyor.Bazende durduk olmadık yerde çalışıyor. 3.Sadece 3. vitese geçişt bir sorun var.Yumuşak vites geçişlerine rağman cart diye sesi duymaktan kendimizi alamıyoruz. Aklıma gelenler bukadar.
__________________ |
| | |
| | #9 |
| yaya forever Kayıt Tarihi: 27-04-2004 Yaş: 22 | Re: FIAT Destek Hattı
yakuzee poşet çay ii olmuş aslında bizden geçti fiat felan adidasa düştük osmancım bu araç fiat bunlar normal kullanıma bağlı olarak değişiklik gösterebilr
__________________ ![]() Çıldırın! |
| | |
| | #10 |
| TELEKOMFOREVERAK | Re: FIAT Destek Hattı
Anormailmi kullanıyoruz biz.Hadi araç bende olsa tamam olabilir derim Babamdamı gazcı arabayı ağlatıyor
__________________ |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|