"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #51 | |
| Just Me | Re: Renault Destek Hatti Alıntı:
heh bide kendi arabasını 2.0 coupe la özdeşleştirio :=))) utanmasa maxiyle kıyaslayacak :=))) Asıl enteresan olan ise, bu kadar konuşan, iddialı olan bir adama GEL AUTODROMA dendiğinde 1 kere cevap verememesi... nedense....
__________________ GuK_70^ ..... My Car.... http://www.cardomain.com/memberpage/588853 | |
| | |
| | #52 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 27-11-2004 Yaş: 33
| Re: Renault Destek Hatti Alıntı:
şu ana kadar bir megane-1 ile kapışmadım... megane-2 lerin hepsi geride kaldı tabii... | |
| | |
| | #53 | |
Tamam sen kabul et autodroma gelmeyi 9.9 100 km yi göster Ücretinide ben öderim.. Ha olmadı aile arabası sınıfına soktugun vteclerle kalkarsın Yada araba diil dediğin golflerle Öyle msglara - rep vermekle olmuyor bu işler, ERKEK gibi dedğinini yapmakla, kanıtlamakla oluyor ERKEK gibi DELİKANLI gibi Ben buyum diyorsan, dediğini kanıtla dendiğinde KAÇARAK da olmuyor 10 larca fotum açıp, hiçbir teknik bilgiye dayalı olmayan cevaplar,yazılar yazarakda olmuyor... 100 defa dedim gene diyorum, HODRİ MEYDAN Görelim şu kadran deviren, 9.9 luk arabanı.. Kabulmü? Ha bu arada megane 1 megane 1 i kapıştırmak saçma... O zaman draglarda 2 vtec seyrettiğimiz zaman saçma iş yapıyor onlar 2 adet 106... 2 adet type r.... yada 2 adet aynı araba... Herkes saçmalıyor bir sen doğru söylüyorsun... Çok biliyorsun ya.... Pilotaj nedir çok biliyorsun... Neyse HODRI MEYDAN... Kaçma artık....
__________________ GuK_70^ ..... My Car.... http://www.cardomain.com/memberpage/588853 Mesajı son düzenleyen GuK_70^ : 26-08-2005 - 16:24 | |
| | |
| | #54 | |
para dağıtmak istiyorsan sokağa çık ihtiyaç sahiplerine yardım et... Mesajı son düzenleyen megane2003 : 26-08-2005 - 16:29 | |
| | |
| | #55 | |
Tam tahmin ettiğim gibi Ben bu forumdaki birçok kişiye bilgi verdim, gerçekleri verdim Arabamdan uğultu sesi geliyor sorusu soruldugunda senin gibi "amaanınn cok ciddi birşey bu, koş servise" demedim.. Ödeyeceği ücretten, tamir zamanına kadar arızanın ne oldugunu söyledim..(bknz 4. sayfa) Bundan başka birçok bilgi arayana doğruları söyledim Sen naaptın, boş boş yorumlar yazdın.. Bu kadar ısrarla HODRİ MEYDAN dendiğinde bile hala kaçıyorsan söylediklerinin kendi hayalin oldugu açık.. Aksi olsa neden kaçasınki...Neden korkasınki.... Yalan söyleyenin yalanını ortaya çıkarmak için para dağıtmayada razıyım.. Ha bunu yapmam için karşımdakinin ERKEK gibi lafının arkasında durması gerekir Sen durmuyorsun korkup, kaçıyorsun ayrı.....
__________________ GuK_70^ ..... My Car.... http://www.cardomain.com/memberpage/588853 Mesajı son düzenleyen GuK_70^ : 26-08-2005 - 16:46 | |
| | |
| | #56 |
| Senior Member | Re: Renault Destek Hatti
Hehe bu laflar savaşta sölenmez ama yutan arkadaşın midesi sağlam nasıl olsa ERKEK likten bahsediliyor artık yerinde olsam 9.9 yapamıyacağıma kendim bile inanmasam gider denerim.Frenlere gelince gayet güzel frenleri var tek eksiği 4 disk olmaması onun dışında lastiklerin güzel olduğu sürece aracı çakıyor zaten fren mesafe değerleride daha önce verildi sınıfında gayet güzel yerde. |
| | |
| | #57 | |
| Kuduruk Araba Terbiyecisi Kayıt Tarihi: 31-10-2004 Yaş: 27
![]() DSG var SMG var bide megane-1'lerdeki otomatik şanzıman var düzünden daha iyi hızlanan Renault be kardeşim adamlar kaç yıl önceden yapmışlar DSG'yi... | |
| | |
| | #58 | |
madem öyle de ki geçmişte hata yaptım yalan söyledim fazla sıyırdım özür dilerim de sorun kalmasın.O kadar büyük attın ki söylediklerine 9 yaşındaki çocuk bile inanmaz... Senin araban bir mucizeyse çık göster..Utanıyosan burdaki üyelerle yüzleşmeye kamera var,cep telefonu var çek telefonuna göster işte böyle böyle de..Yine inanmazlarsa çık piste arabanı göster.. bu kadar iddia niye,bu kadar kompleks niye senin gibi bir sivri daha yok bu forumda hodri meydan deyince kaçıyosun cevapların zaten saçma sapan yok megane-2 alcakmışta performansını beğenmemiş cart curt megane-1 almışmış..Tamam herkesin arabası kendine güzeldir,özeldir saygımız sonsuzdur.Sen niye kardeşim milletin megane-2'sine çamur atmadan duramıyosun.Sana ne alan memnun satan memnun.. En iyi tercihi kendinin mi yaptığını sanıyosun,teknik bilginin yüksek olduğunu mu sanıyosun,polo'ya golf'e pabuç kılıklı deme curetini gösteriyosun.. sana ne pabuç kılıklı olur teneke kılıklı olur yıllarca en iyi satmış arabaları eleştirmek sana mı kaldı bu arabaları kullanan insanları rencide edebileceğini hiç düşünmüyorsun... Cahil cahil konuşup insanları yanlış yönlendiriyosun...Yok beni geçen megane-2 daha olmadı duyanda sanki VTS ile megane-2 kaldırıyolar sanacak..Pilotajının mı çok iyi olduğunu düşünüyosun...Çık o zaman piste göster...Böyle saçmalamaya devam ederek forumu daha ne kadar işgal edeceksin... | |
| | |
| | #59 | |
| |
| | |
| | #60 | |
Neyse sen atmaya tutmaya devam et ben alıştım sana..Ama senin 18 yaşından büyük olduğuna hatta bir araban olduğuna bile inanmıyorum. Yaptıkların yazdıkların 18 yaşından büyük bir insanın yapacağı işler değil... Mesajı son düzenleyen golfizm : 27-08-2005 - 14:57 | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|